Ο Γιάννης Μπέζος σε μια συνέντευξη έπος! «Πήγα σε reunion, κόντεψα να αυτοκτονήσω, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»

Ο Γιάννης Μπέζος σε μια συνέντευξη έπος! «Πήγα σε reunion, κόντεψα να αυτοκτονήσω, οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί»

Δεν «στρογγύλεψε» τα λόγια του και μίλησε με ειλικρίνεια.

Οι συνεντεύξεις της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή «Στούντιο 4» τα μεσημέρια στην ΕΡΤ είναι απολαυστικές, αφού καταφέρνουν και αποκτούν μεγάλη οικειότητα με τον εκάστοτε καλεσμένο τους, βγάζοντας τους ένα πιο αληθινό πρόσωπο.

Το ίδιο έγινε και με τον Γιάννη Μπέζο, αν και ο ηθοποιός συνηθίζει να μιλά με ειλικρίνεια ακόμα και αν τα λόγια του δεν είναι αρεστά σε πολλούς.

Το μεσημέρι της Τετάρτης μεταξύ άλλων με αφορμή ερώτηση της παρουσιάστριας σχετικά με παλιούς φίλους αναφέρθηκε και στο reunion στο οποίο παρευρέθηκε και η περιγραφή των εντυπώσεών του ήταν απολαυστική.

 «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. Αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες κι αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο αν στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σε ακολουθεί. Το να υποδύεσαι ότι είσαι χαρούμενος, μπορεί να με τρελάνει.

Εγώ πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, διότι διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι όλοι οι ανόητοι χειροτερεύσαν. Δεν είδα καμία βελτίωση. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανένα. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι. Λένε να θυμηθώ τα παλιά. Γιατί να τα θυμηθώ; Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μην θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνο ότι ήμασταν νέοι», ανέφερε.

Παράλληλα, μίλησε και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη δουλειά του. «Με ενδιαφέρει τι λέει ο άλλος αλλά θέλω κάποιο επιχείρημα. Γιατί εγώ να είμαι όμηρος των διαθέσεων του καθενός. Εγώ δεν κάνω αυτή τη δουλειά, δεν ζω για να ικανοποιώ τις προθέσεις των άλλων. Έχω δικές μου και μάλιστα πολύ ισχυρές. Δεν μπορώ να κάθομαι να περιμένω τι θα πει ο άλλος. Δεν με ενδιαφέρει αν θα στεναχωρηθεί ο άλλος, με ενδιαφέρει αν θα πω την αλήθεια μου. Από τη στιγμή που την υπερασπίζομαι και έχω μοχθήσει για αυτό.

Είμαι περήφανος που είμαι μειοψηφία. Θέλει καθαρή ματιά, να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, να είσαι αυτοδύναμος. Εμένα δεν με έχει βοηθήσει κανένας, ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου. Δεν μου σταμάτησε κανείς τον δρόμο. Μόχθησα πολύ και με το κεφάλι ψηλά. Δεν έκανα υποχωρήσεις στη συμπεριφορά μου. Αυτοί που ενοχλούνται καταλαβαίνουν καλύτερα» τόνισε ο Γιάννης Μπέζος.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ