Ξέσπασε ο Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραψαν ότι έχω AIDS. Εκείνη την εποχή αυτό σήμαινε την ολοκληρωτική σου καταστροφή»

Ξέσπασε ο Σταύρος Ζαλμάς: «Έγραψαν ότι έχω AIDS. Εκείνη την εποχή αυτό σήμαινε την ολοκληρωτική σου καταστροφή»

«Υπέφερα πάρα πολύ στα καλύτερά μου χρόνια να είμαι μόνος μου, να μην με πλησιάζει άνθρωπος και να δυσκολεύομαι να βρω δουλειά».

Ο Σταύρος Ζαλμάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εξομολογήθηκε την μεγάλη ταλαιπωρία που είχε στη ζωή του στο παρελθόν εξαιτίας ψευδών δημοσιευμάτων.

«Αν είχα κινηθεί νομικά θα είχα πολυκατοικίες αυτή τη στιγμή. Το ΚΛΙΚ και το MAX τη δεκαετία του ’90 έγραψαν ότι έχω AIDS που εκείνη την εποχή αυτό σήμαινε την ολοκληρωτική σου καταστροφή σε κοινωνικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Αν είχα κάνει μήνυση τότε θα είχα πάρα πολλά λεφτά, αλλά τότε ήμουν βλάκας, δεν ασχολήθηκα καν.

Βασανίστηκα πολλά χρόνια με αυτό. Με το μυαλό που έχω τώρα, θα έπρεπε να βγω όπως έβγαιναν οι ηθοποιοί στην Αμερική με τις εξετάσεις τους. Αυτό το θεωρώ ντροπή να το κάνει ένας άνθρωπος, αλλά θα μπορούσα να κάνω μήνυση. Ήμουν τόσο ζωντόβολο τότε. Η έννοια του σκανδάλου για μένα ήταν πάρα πολύ ατροφική, δεν έδινα σημασία.

Μου έκανε πολύ κακό γιατί αυτή η φήμη κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα πάρα πολλά χρόνια, ότι ο Σταύρος Ζαλμάς μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και πεθαίνει. Πέρυσι έγραψαν ότι πέθανα.  Έχω κακοποιηθεί από τον Τύπο. Μου κατέστρεψαν τα επόμενά μου χρόνια. Πόνεσα πάρα πολύ και υπέφερα πάρα πολύ στα καλύτερά μου χρόνια να είμαι μόνος μου, να μην με πλησιάζει άνθρωπος και να δυσκολεύομαι να βρω δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ