Σοκαρίστηκε η Κάτια Δανδουλάκη από την ομοιότητα του Φίλιππου Κούρκουλου με τον πατέρα του, Νίκο: «Ταράχτηκα, του μοιάζεις τόσο πολύ!» (vid)

Σοκαρίστηκε η Κάτια Δανδουλάκη από την ομοιότητα του Φίλιππου Κούρκουλου με τον πατέρα του, Νίκο: «Ταράχτηκα, του μοιάζεις τόσο πολύ!»  (vid)

Κατά την διάρκεια της βράβευσής της για την σπουδαία καλλιτεχνική της διαδρομή στο θέατρο.

Την Τετάρτη το βράδυ, στο Αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς, έπεσε η αυλαία στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Γυάλινος Κόσμος» του Γιώργου Νανούρη με πρωταγωνίστρια την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία ενσάρκωσε την εμβληματική «Αμάντα».

Στο τέλος της παράστασης, ήταν προγραμματισμένη η βράβευση της ηθοποιού με το «Βραβείο Νίκος Κούρκουλος»  από την Μαριάννα Λάτση και τον γιο του, Φίλιππο, όπως και έγινε.

Ωστόσο, τη βραδιά «σημάδεψαν» τα λόγια της Κάτιας Δανδουλάκης για τον αείμνηστο ηθοποιό, καθώς και η συγκίνησή της από την ομοιότητα που έχει ο μικρός γιος με τον πατέρα του.

«Όταν άκουσα ότι είστε πραγματικά εδώ, ήταν έκπληξη και μια βαθιά συγκίνηση γιατί για μένα ο Νίκος ήταν στην αρχή ένα ίνδαλμα και μετά έγινε μια οικογένεια. Με τίμησε και τον τίμησα και γω με την αγάπη μου. Είχαμε πολύ μεγάλη οικογενειακή φιλία και μου φαίνεται πραγματικά απίστευτο που, μετά από τόσα χρόνια που περάσαμε, η τιμή και η συγκίνηση είναι λίγα. Είναι μύθος από εκεί που βρίσκεται και νομίζω ότι αφήνει μια μεγάλη περιουσία στην ψυχή του ανθρώπου.

Την Μαριάννα την νιώθω σαν οικογένεια και τώρα που έβλεπα τον Φίλιππο νόμιζα ότι έβλεπα τον Νίκο. Του μοιάζεις τόσο πολύ, αγάπη μου. Του μοιάζεις τόσο πολύ. Ταράχτηκα δηλαδή που τον είδα… Δεν τον είχα δει από μωρό τον Φίλιππο. Είσαι ίδιος νομίζω και πραγματικά αυτό με συγκίνησε πολύ», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη.

Σοκαρίστηκε η Κάτια Δανδουλάκη από την ομοιότητα του Φίλιππου Κούρκουλου με τον πατέρα του, Νίκο: «Ταράχτηκα, του μοιάζεις τόσο πολύ!»  (vid)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ