Η Μαρία Τζομπανάκη για τον ιερό ρόλο της μάνας: «Αν τα παιδιά της είναι κακομεγαλωμένα, θα αφήσουν άσχημο αποτύπωμα στις ζωές άλλων ανθρώπων»

Η Μαρία Τζομπανάκη για τον ιερό ρόλο της μάνας: «Αν τα παιδιά της είναι κακομεγαλωμένα, θα αφήσουν άσχημο αποτύπωμα στις ζωές άλλων ανθρώπων»

Η ηθοποιός σε μια διαφορετική συνέντευξη.

Ποδαρικό στην εκπομπή « Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε η Μαρία Τζομπανάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη και τον εγγονό της, Αχιλλέα.

«Έχω μεγάλη αδυναμία στον γιο μου. Όλος ο κόσμος, όλη η Ελλάδα το ξέρει. Του έχω λατρεία του Ορφέα, όχι μόνο επειδή είναι παιδί μου αλλά επειδή είναι και ένας άνθρωπος, τόσο ολοκληρωμένα ελκυστικός σαν συμπεριφορά και χαρακτήρα. Με έκανε πολύ υπερήφανη, άσχετα από τη δουλειά. Κάτι στο οποίο πιστεύω πολύ έντονα, είναι το αποτύπωμα που αφήνουμε σε αυτή τη ζωή. Μια μάνα, αφήνει έντονο αποτύπωμα γιατί αφήνει πίσω τα παιδιά της. Αν τα παιδιά της είναι κακομεγαλωμένα, θα αφήσουν επίσης άσχημο αποτύπωμα στις ζωές άλλων ανθρώπων.

Είναι πολύ σοβαρό. Αν θες να ελπίζεις ότι το μέλλον του κόσμου θα είναι καλύτερο, πρέπει το αποτύπωμά σου να είναι καθαρό. Ο Ορφέας με έχει ησυχάσει γιατί βλέπω πως μεγαλώνουν μαζί με τη Γεωργία τον γιο τους. Βλέπω τα μάτια του Αχιλλέα καθαρά, ένα χαμόγελο λαμπερό. Ξέρει ότι όλα γύρω του είναι σταθερά. Με λέει ήδη γιαγιά. Έχει βέβαια και την άλλη γιαγιά που είναι μια καταπληκτική γυναίκα και είναι πολύ κοντά τους ευτυχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά η τηλεοπτική Καλλιόπη του «Σασμού».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ