Χώρισαν η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης: Με νέα σύντροφο ο πρώην παίκτης της «Φάρμας»

Χώρισαν η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης: Με νέα σύντροφο ο πρώην παίκτης της «Φάρμας»

Δεν κράτησε πολύ η σχέση τους.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης. Οι δυο τους είχαν γίνει ζευγάρι μέσα στην «Φάρμα», ωστόσο αυτή η σχέση έλαβε οριστικό τέλος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρώην παίκτης του ριάλιτι σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά.

«Η μόνη αλλαγή μετά την «Φάρμα» είναι ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική Ηλιάδη δεν είμαστε πλέον μαζί, δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Παρ’ όλα αυτά με σεβασμό ο ένας στον άλλον, όταν κάτι χωλαίνει και από τις δυο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Ήταν από κοινού απόφαση ο χωρισμός μας.

Η οικογένεια που έχει η Αγγελική Ηλιάδη δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη. Προτιμώ την δια ζώσης γνωριμία και στο παλιό φλερτ.Είμαι άνδρας παλαιάς κοπής, έχω ψηλά τον θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας. Φυσικά θα ήθελα να γίνω πατέρας. Έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα (μετά την Αγγελική Ηλιάδη) αλλά είναι νωρίς να μιλάμε για αυτό», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ