«Επίθεση» του Snik στην Ελεονώρα Μελέτη: «Είστε αντιπαθέστατη, όχι μόνο για μένα μα για πολύ κόσμο…»

«Επίθεση» του Snik στην Ελεονώρα Μελέτη: «Είστε αντιπαθέστατη, όχι μόνο για μένα μα για πολύ κόσμο…»

Τι είπε η παρουσιάστρια και τον ενόχλησε.

Σε έντονο ύφος και πολύ εκνευρισμένος απάντησε ο Snik στην Ελεονώρα Μελέτη, σχετικά με τα σχόλια τα οποία έκανε στην εκπομπή της «MEGA Καλημέρα» για τις δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής πως για να δώσει συνέντευξη σε κανάλι θα πρέπει να πληρωθεί αδρά αλλά και την κίνηση του να δωρίσει χρήματα σε έναν συνάνθρωπο.

«Είδα τώρα ένα δημοσίευμα που λέει η κυρία Μελέτη ότι δίνω λεφτά σε κάμερες και ότι κανονικά αν έπρεπε να βοηθήσω, δεν θα έπρεπε να το δείχνω στην κάμερα. Αυτό έτυχε, ένας άνθρωπος ζήτησε λεφτά και έδωσα λεφτά.

Έχω δώσει πολλά λεφτά πίσω από τις κάμερες που δεν τα ξέρετε κυρία Ελεονώρα Μελέτη, ούτε σκοπεύω να τα πω. Εντάξει; Αντιθέτως που εσείς τόσο καιρό δεν έχετε δώσει κάτι, μόνο παίρνετε. Σε εσάς λοιπόν στην εκπομπή σας δεν θα ερχόμουν ούτε με πολλά λεφτά. Καλές δουλειές, καλή σεζόν σας εύχομαι φέτος. Ελπίζω να ανέβουν και τα νούμερά σας. Εντάξει; Πάρτε και τα πέντε λεπτά δημοσιότητά σας.

Είτε λοιπόν είναι στην κάμερα είτε όχι, το να βοηθάς έναν συνάνθρωπό σου, δεν θα πρέπει να το κρίνετε. Κοιτάξτε τη δουλίτσα σας και θέλω να πω ότι μου είστε αντιπαθέστατη. Όπως και σε πολύ άλλο κόσμο! Τα φιλιά και πάλι. Μπορεί να ρωτήσετε το Make A Wish και άλλους οργανισμούς το τι κάνω πίσω από την κάμερα και δεν θέλω να το δείξω. Οk;

Το μίσος σας θα φέρει μόνο μίσος. Τόσο καιρό προσπαθείτε να κάνετε cancel κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε cancel. Καθίστε στα αυγά σας γιατί ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Δεν είμαστε στο ’90 που βλέπατε τηλεόραση. Λοιπόν ο καθένας να κάνει τη δουλειά του, ο καθένας κάνει λάθη αλλά να κάτσει στα αυγά του», σχολίασε σε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ