Η φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση με την κόρη της και τη Μάγδα Φύσσα και η συμβολική κίνησή της- Ολόιδια η μαμά της η μικρή (εικόνα)

Η φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση με την κόρη της και τη Μάγδα Φύσσα και η συμβολική κίνησή της- Ολόιδια η μαμά της η μικρή (εικόνα)

Η συμβολική κίνηση.

Η Κλέλια Ρένεση είναι μία από τις Ελληνίδες ηθοποιούς με μεγάλη κοινωνική δράση, ενώ και ο τρόπος ζωής της απέχει πολύ από αυτό που λέμε κοσμική ζωή. Άλλωστε, είναι πολλές οι φορές που τοποθετείται δημόσια σε μείζονα κοινωνικά θέματα.

Πρόσφατα βρέθηκε στο φεστιβάλ «Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης 2022»- από τις 12-16 του μήνα στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας- που οργάνωσε ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» στη μνήμη του Παύλου Φύσσα και μαζί της επέλεξε να πάρει και την κόρη της.

Μάλιστα, παρότι δεν ανεβάζει φωτογραφίες με το πρόσωπο της μικρής στα social media, με μία συμβολική δημοσίευσή της στο instagram μας έδειξε για πρώτη φορά τη μικρή και έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα. Ανέβασε φωτογραφία της με την κόρη της και την Μάγδα Φύσσα και έγραψε:

«Η Μάγδα Φύσσα και ο Σύλλογος Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας”με την παρέα τους, μας μαθαίνουν πως στο καμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά… Μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή και αγάπη! Ναι! Αυτά είναι η ζωή. Και χαίρομαι που είμαι μέρος της! Και το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ’ αυτούς τους κήπους της αγάπης και να βλέπει τ’ αληθινά τα μάτια. Δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς αυτήν, ούτε να την κρύψω απ’ τη χαρά και την ομάδα. Μόνο για τη Μάγδα , το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως. Και ας μείνει έτσι στους κοινοποιητές, παρακαλώ. Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν’ αγκαλιάζει και το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ