Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Το αποκάλυψε η ίδια.

Μπορεί ο γάμος του γνωστού μοντέλου να είχε εξελιχθεί σε …σίριαλ, με την αναβολή του Μαΐου και την άρνησή της να παρουσιάσει μπροστά στις κάμερες τον σύντροφό της, ωστόσο, αυτός έγινε το Σεπτέμβρη.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου βρέθηκε καλεσμένη.

Χαρακτηριστική είναι η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της ο οποίος είχε πει ότι αναβλήθηκε, ενώ δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί από τους συνεργάτες της εκπομπής και η βέρα…

«Να σου πω ότι παντρεύτηκα; Να σου πω ότι χώρισα; Δε ξέρω τι από τα δυο είναι καλύτερο να πω για το συγκεκριμένο θέμα» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συνέχισε, «’Η χώρισα ή παντρεύτηκα. Ένα από τα δυο. Το μονόπετρο το φοράω, άρα;.

Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παππά και τελειώσαμε. Δε θέλω να το συζητήσω. Μη μου το κάνεις αυτό το πράγμα. Έχω αρχίσει και στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά κι εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα και την πρόταση γάμου.

Καλύτερα να ήξεραν ότι είμαι μόνη. Αν είχες τα social μου θα καταλάβαινες που είναι το κακό. Θέλω να αποφύγω τελείως όλο αυτό το κομμάτι. Αν τον κόσμο τον ενδιαφέρει η Δήμητρα είναι η Δήμητρα. Τίποτα άλλο… Το σημαντικό είναι ότι έχω πάρει την ευλογία που ήθελα για να προχωρήσω. Να το λήξουμε εδώ; Είναι παράκληση», ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ