Εξαιρετικός Σωτήρης Τσαφούλιας: «Αν πω ότι μισώ την πρώην μου θα είναι σαν να λέω ότι μισώ το 50% των παιδιών μου»

Εξαιρετικός Σωτήρης Τσαφούλιας: «Αν πω ότι μισώ την πρώην μου θα είναι σαν να λέω ότι μισώ το 50% των παιδιών μου»

Για άλλη μία φορά ο λόγος του ήταν εξαιρετικός.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή « Ποιος είναι πρωινιάτικα» με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε για τα παιδιά του και την σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του.

Ο σκηνοθέτης για άλλη μια φορά, στέλνει μήνυμα στα ζευγάρια που έχουν πάρει διαζύγιο και βρίσκονται στα « μαχαίρια», ενώ υπάρχουν και παιδιά.

«Δε φαντάζομαι πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι τα πράγματα. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση να βλέπω ζευγάρια που έχουν τελειώσει τον κοινό τους βίο να μη μιλιούνται ή να μισιούνται. Αν λες ότι μισείς την πρώην σου είναι σαν να λες ότι μισείς το 50% των παιδιών σου. Δεν έχει λογική. Πως θα μισήσω αν δε τα βρήκα σαν άνθρωπος; Θα μισήσω τη μάνα τους; Είναι σημαντικό να δείχνουμε στα παιδιά μας ότι η ευτυχία είναι επιλογή. είναι μονόδρομος

Ότι πρέπει να διεκδικούν. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ότι δε χρειάζεται να μείνει παντρεμένη σε μια κακοποιητική σχέση για το τι θα πει ο κόσμος. Δεν υπάρχει ο κόσμος, δεν υπάρχει τίποτα. Καλό είναι να μη φτάνεις εκεί αλλά ακόμα και με αυτό, που είναι λίγο τραυματικό για ένα παιδί, του δίνεις ένα παράδειγμα, ότι οι γονείς σου δώσανε το παράδειγμα πως στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα και πρέπει να κυνηγάς την ευτυχία.

Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε στα παιδιά μας ότι η ευτυχία είναι επιλογή, είναι μονόδρομος, πρέπει να την διεκδικούν, δεν υπάρχουν αδιέξοδα,  δεν θα μείνεις παντρεμένη σε μια κακοποιητική σχέση γιατί τι θα πει ο κόσμος, καλό είναι να μην φτάνεις εκεί αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς ακόμα και με αυτό το πράγμα –τον χωρισμό- που είναι τραυματικό για ένα παιδί του δίνεις ένα παράδειγμα, ότι η μαμά και ο μπαμπάς σου δώσανε το παράδειγμα ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη ζωή.», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ