Η ατάκα του Κακούρη στη Μενεγάκη για τη Διδασκάλου που την έκανε να πέσει στον καναπέ από τα γέλια!

Η ατάκα του Κακούρη στη Μενεγάκη για τη Διδασκάλου που την έκανε να πέσει στον καναπέ από τα γέλια!

Δεν μπόρεσε να συγκαρατηθεί η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός που τα τελευταία τρία χρόνια κέρδισε την εκτίμηση των τηλεθεατών μέσα από την καταπληκτική της ερμηνεία στον ρόλο της «Μυρσίνης» στις «Άγριες Μέλισσες».

Φέτος η ηθοποιός θα ενσαρκώσει έναν ρόλο αντίθετο από αυτόν που την είχαμε συνδέσει αφού υποδύεται μία μοναχή στη νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο».

Συμπρωταγωνιστής της θα είναι και πάλι ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της σειράς βρέθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε γι αυτήν. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια τον ρώτησε «να σου πω κάτι τώρα που θα βλέπεις στη σειρά την Κατερίνα Διδασκάλου μέχρι πέρυσι τρία χρόνια σύζυγό σου (στις Άγριες Μέλισσες) σε ένα τελείως τώρα κόντρα ρόλο, που θα συναντιέστε, δεν ξέρω βέβαια στον ρόλο αν θα συναντιέστε, αλλά φαντάζομαι κάποια στιγμή…» με τον ηθοποιό να δίνει ξεκαρδιστική απάντηση λέγοντας «έχουμε μία συνάντηση και είναι πολύ αστεία. Μου αρέσει, είναι ωραία… Ζω για αυτή τη στιγμή που θα μπω μέσα και θα πω στην Κατερίνα “καλησπέρα γερόντισσα!”», κάνοντάς την να πέσει στον καναπέ από τα γέλια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ