Η εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα: «Έκλαιγα συνέχεια, κανείς γονιός να μη το ζήσει αυτό»

Η εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα: «Έκλαιγα συνέχεια, κανείς γονιός να μη το ζήσει αυτό»

Η άγνωστη περιπέτεια τη παρουσιάστριας.

Μία πολύ δυσάρεστη προσωπική εμπειρία ως γονιός εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», την οποία παρουσιάζει στο Open.

Αφορμή στάθηκε η εξομολόγηση του ηθοποιού Στάθη Μαντζώρου- υποδύεται τον Παντελή, τον καφετζή της Άνω Ποριάς στον «Σασμό»- της περιπέτειας υγείας που είχε ο γιος του όταν ήταν ακόμη μωρό.

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε και την δική της δύσκολη εμπειρία από την δεύτερη κόρη της που χρειάσθηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο ενώ ήταν ακόμα βρέφος.

«Η Καλλινίκη, 45 ημερών, μου είχε πει η γιατρός ότι πρέπει να προσέχω και δεν έστελνα την Αντριάνα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση και κολλήσει το μωράκι. Όταν ήταν 45 ημερών έκανε πυρετό και νοσηλευτήκαμε με βρογχιολίτιδα, έμεινα πέντε μέρες μέσα.

Τι να σας πω, έχασα το φως μου, γιατί είναι και πάρα πολύ βρέφος. Φαντάσου, δηλαδή, σε αυτό το βρέφος να το τρυπήσεις για να βάλεις ορό. Να κλαίω συνέχεια, να μου λένε οι νοσοκόμες “κυρία Μαγγίρα, όλα θα πάνε καλά” κι εγώ ήμουν συνέχεια μέσα στα κλάματα.

Όταν βγήκα και πήγα σπίτι, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος. Δεν είχα καμία δύναμη, καμία ενέργεια. Μου πήρε πολύ καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό είναι σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ