Με δάκρυα στα μάτια η Λάουρα Νάργες εξομολογείται έξω από το μαιευτήριο: «Το θέλαμε τόσο πολύ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

Με δάκρυα στα μάτια η Λάουρα Νάργες εξομολογείται έξω από το μαιευτήριο: «Το θέλαμε τόσο πολύ. Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

Το ζευγάρι γυρίζει σπίτι του με το μωρό του.

Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι έγιναν για πρώτη φορά γονείς και ζουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του.

Το πρωί της Κυριακής η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και πλέον το ζευγάρι επιστρέφει στο σπίτι του παρέα με τον γιο του. Μάλιστα, έκαναν και κάποιες δηλώσεις στις κάμερες που τους περίμεναν απέξω με την Λάουρα Νάργες να μην μπορεί αν συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς που της ήρθαν.

«Συγγνώμη… αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι σημαντική ημέρα γιατί θα πάμε σπίτι. Ξεκινά ένας σημαντικός νέος κύκλος στη ζωή μας. Το θέλαμε τόσο πολύ από τις δυο πρώτες εβδομάδες που τα φτιάξαμε με τον Χρήστο. Τον αγαπάμε πολύ και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος. Να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον όμορφο και να τον ετοιμάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε για τη ζωή εκεί έξω… «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Είχα λίγο άγχος για τον τοκετό… Το όνομα του γιου μας είναι Αλέξανδρος. Είναι μια καινούργια κατάσταση. Υπάρχει ενθουσιασμός και ανυπομονησία. Τρελάθηκα όταν τον κράτησα, τα θυμάμαι όλα αλλά λες άξιζε και με το παραπάνω», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ