Σάννυ Χατζηαργύρη: Η «Λίλα» από τους «Singles» είναι παντρεμένη με δικηγόρο και έχει δίδυμα!

Σάννυ Χατζηαργύρη: Η «Λίλα» από τους «Singles» είναι παντρεμένη με δικηγόρο και έχει δίδυμα!

Ο σύζυγός της έχει αναλάβει την υπεράσπιση των καταγγελλουσών του Πέτρου Φιλιππίδη

Η Σάννυ Χατζηαργύρη έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στη σειρά «Singles», όπου και υποδύθηκε την γλυκιά Λίλα. Η ηθοποιός  με αφορμή την θεατρική της επιστροφή μίλησε στο « Πρωινό μας» για την απουσία της τόσα χρόνια, για το ρόλο της μητρότητας με τους δίδυμους γιους της και τον δικηγόρο σύζυγό της, Αλέξανδρο Μίντζια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των καταγγελλουσών του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Είχα την επιλογή να μπορέσω να αφιερωθώ στα παιδιά μου, οπότε το έκανα. Τώρα όμως που μεγάλωσαν τα παιδιά ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά. Ο ρόλος της μητέρας είναι όνειρο. Έχει τις δυσκολίες του, είναι μια πίστα αρκετά δύσκολη. Είναι ότι ωραιότερο θα μπορούσα εγώ να ζήσω. Λατρεύω όλους τους ρόλους μου, αλλά ο ρόλος μου στους Singles ήταν μια βόμβα», τόνισε.

Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση Φιλιππίδηλέγοντας: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι εδώ να στηρίξω τα θύματα, με όποιον τρόπο μπορώ, με ό,τι αγάπη έχω. Ο άντρας μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη, αυτό όμως δεν με έχει ευαισθητοποιήσει περισσότερο, καθώς είμαι και εγώ ηθοποιός και γνωρίζω πράγματα. Όποτε μπορώ πηγαίνω στο δικαστήριο και της κρατάω το χέρι».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ