Η αισχρή ατάκα του Λιάγκα στη Νομικού που στάθηκε η αφορμή για να αποχωρήσει από την εκπομπή!

Η αισχρή ατάκα του Λιάγκα στη Νομικού που στάθηκε η αφορμή για να αποχωρήσει από την εκπομπή!

Σε μία συνεργασία που ούτως ή άλλως δεν έδειχνε να κυλά ομαλά.

Από το απόγευμα της Παρασκευής το θέμα που συζητήθηκε και συζητείται πολύ είναι η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Πρωινό», που συμπαρουσίαζε με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ένα τέλος που πήρε επίσημη μορφή το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι η παρουσιάστρια αποχωρεί από την εκπομπή «Πρωινό», κάνοντας λόγο για «διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής», διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι η παρουσιάστρια παραμένει στο δυναμικό του σταθμού.

Η δημοσιογράφος Τίνα Μεσαροπούλου έδωσε μέσα από εκπομπή «Happy Day» ρεπορτάζ από το παρασκήνιο αυτής της διαφωνίας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, την περασμένη Πέμπτη ο Γιώργος Λιάγκας είπε μια ατάκα που έφερε σε τρομερή αμηχανία τη Δούκισσα Νομικού.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μπήκε στην κουζίνα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου καθώς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα μπιφτέκια της, ενώ ανέφερε πως αυτή την περίοδο προσέχει τη διατροφή του.

«Δε θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά», είπε απευθυνόμενος στη Δούκισσα Νομικού  με την παρουσιάστρια να του απαντάει «θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου», με τον παρουσιαστή να σχολιάζει γελώντας: «Και κάτω μου!».

Η Δούκισσα Νομικού έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ξεσπώντας σε γέλια στην κουζίνα της εκπομπής. «Εσύ πήγαινες γυρεύοντας», σχολίασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής να έχουν μείνει άναυδοι.

Ωστόσο, και οι δύο πλευρές δεν αναγμωρίζουν ότι η συνεργασία τους έληξε λόγω της προσωπικής τους διαφωνίας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ