H Ελένη Ουζουνίδου αποκαλύπτει πώς γνώρισε τον σύζυγό της και μας κάνει να πιστέψουμε στον κεραυνοβόλο έρωτα!

H Ελένη Ουζουνίδου αποκαλύπτει πώς γνώρισε τον σύζυγό της και μας κάνει να πιστέψουμε στον κεραυνοβόλο έρωτα!

Η όμορφη ιστορία του ζευγαριού.

Η Ελένη Ουζουνίδου, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, «Ποιος Παπαδόπουλος;»  και υποδύεται την Περιστέρα Παπαδοπούλου-Αραμπατζή, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην όμορφη ιστορία αγάπης με τον σύζυγό της.

Μια απλή ιστορία που μας κάνει αν πιστεύουμε στον κεραυνοβόλο έρωτα.

«Είμαι νιόπαντρη, τρία χρόνια μόλις, ήταν έρωτας μεγάλος. Ο σύζυγός μου δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική, είναι υπεύθυνος ενός καταστήματος, πήγα να πάρω προϊόντα από το κατάστημα και κάπως έτσι έγινε, πολύ ρομαντικά.

Τον κοίταξα στα μάτια, με κοίταξε στα μάτια και αυτό ήταν. Κεραυνοβόλος έρωτας, ήταν πολύ ωραίο όλο αυτό. Τρία χρόνια γάμου και κάθε μέρα αγαπιόμαστε όλο και περισσότερο», είπε και το πρόσωπό της έλαμπε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην δύσκολη χρονιά που ζει φέτος. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω ούτε μπορώ να το πιστέψω. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, έχασα τον σύζυγό της πολυαγαπημένης μου ξαδέλφης από Covid, έχασα την ξαδέλφη μου από καρκίνο και στο ενδιάμεσο τον Πάνο Νάτση. Βλέπαμε τα επεισόδια από τις “Σέρρες” και κλαίγαμε, ήταν πολύ λυτρωτικό», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ