Η δημόσια απολογία του Αποστολάκη στη Σκορδά: «Σου είχα φερθεί πολύ άσχημα στην εκπομπή, σου ζητάω συγγνώμη»

Η δημόσια απολογία του Αποστολάκη στη Σκορδά: «Σου είχα φερθεί πολύ άσχημα στην εκπομπή, σου ζητάω συγγνώμη»

Απολογήθηκε ο ηθοποιός.

Ο Κώστας Αποστολάκης, σε δημόσιες τοποθετήσεις του, δεν έχει κρύψει την αλλαγή που έφερε στη ζωή του η θρησκεία, ενώ έχει αποκαλύψει ότι επισκέπτεται συχνά το Άγιο όρος, καθώς του δίνει εσωτερική γαλήνη.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και της εκπομπής «Πρωινό μας» και εξέπληξε την παρουσιάστρια, καθώς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ένιωσε την ανάγκη αν της ζητήσει δημόσια συγγνώμη για παλιότερη συμπεριφορά του.

κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά της ζήτησε συγγνώμη για κάτι που της είχε κάνει παλαιότερα στον αέρα.

«Σου χρωστάω μια συγγνώμη γιατί είχα έρθει σε μια εκπομπή και σου είχα φερθεί άσχημα. Δεν σου είχα φερθεί ωραία. Σου είχα φερθεί πολύ άσχημα. Και εγώ θα το είχα ξεχάσει αλλά με αυτή την ψυχολογία και με αυτή τη ζωή που κάνω το θυμάμαι. Η συνείδηση καθαρίζει και φέρνει όλα τα πράγματα που έχεις κάνει σαν λάθη και πρέπει να ζητάς συγχώρεση. Για αυτό σου ζητάω συγγνώμη, γιατί κάτι έκανα σε μία εκπομπή που δεν ήταν σωστό.

Σε είχα ρωτήσει αν είσαι έγκυος. Ήσουν και δεν το είχες πει. Τι να πω, η παύση είναι προς απάντηση των τηλεθεατών. Είσαι ένας πάρα πολύ ωραίος άνθρωπος και έχεις πολύ καλή αύρα, καλή ενέργεια και κοίτα να μη τη χάσεις», της ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ