Περηφάνια για την Ελένη Πετρουλάκη: Η πανέμορφη 18χρονη κόρη της στις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου! (εικόνες)

Περηφάνια για την Ελένη Πετρουλάκη: Η πανέμορφη 18χρονη κόρη της στις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου! (εικόνες)

Στην 8η θέση.

Η μεγάλη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς, Άννα – Μαρία, είναι μια πανέμορφη κοπέλα και έχει ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της στον αθλητισμό, όπου διαγράφει την δική της πορεία και συγκεκριμένα στο στίβο.

Η 18χρονη ανήκει στην ομάδα του Κολλεγίου Ψυχικού, έχει κερδίσει ένα ασημένιο μετάλλιο κατακτώντας την δεύτερη θέση με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στο στίβο και αναδείχθηκε 8η στις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου στο τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος στο τρέξιμο.

«Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα @annamariaivits Ναι το λέω δημόσια! Γιατί το αξίζεις.

Έφτασες στις 8 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου και θα τρέξεις στον τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος! Ότι και εάν γίνει από εδώ και στο εξής δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα! Είναι μεγάλη η προσπάθεια και όποιος δεν έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει θυσίες, αγωνίες, κούραση αλλά και δικαίωση που έρχεται πάντα στο τέλος μετά από τεράστιο αγώνα! Ο αθλητισμός διαμορφώνει και τον χαρακτήρα με ήθος και αξίες και εσύ εκπροσώπησες  αξία την Ελλάδα μας! #proudmom», το μήνυμα της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ