Επική αντίδραση της Μενεγάκη σε σχόλιο του Τσιμιτσέλη – «Ρε Γιάννη, πλάκα μας κάνεις;»

Επική αντίδραση της Μενεγάκη σε σχόλιο του Τσιμιτσέλη – «Ρε Γιάννη, πλάκα μας κάνεις;»

Αντιστράφηκαν οι ρόλοι.

Η Ελένη Μενεγάκη παρότι ασχολείται πάρα πολλά χρόνια με την τηλεόραση, ελάχιστες φορές έχει βρεθεί ως καλεσμένη σε άλλη και αυτό το κατάφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η εκπομπή «Fishy» που παρουσιάζει στο Mega.

Ο ηθοποιός έπεισε την παρουσιάστρια να συμμετέχει στην εκπομπή του και την παρέλαβε με το σκάφος του από την Άνδρο για μια χαλαρή βόλτα και κουβέντα.

Κατά τη διάρκεια αυτή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι έχει συνδυάσει μία πολύ μεγάλη καριέρα με μια αντίστοιχα μεγάλη οικογένεια και δεν υπολόγισε πολύ καλά τα λόγια του…

 «Ήθελα πολύ το ένα και το άλλο… Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να κάνουν καριέρα, αλλά δεν νιώθουν έτοιμες για ένα παιδί. Μία γυναίκα που σου λέει στα 25 δεν θέλω να κάνω παιδί, μπορεί στα 40 να θέλει.», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια με τον Τσιμιτσέλη να συμπληρώνει «δεν θεωρώ ότι ανήκεις στον μέσο όρο σε σχέση με τη μέση γυναίκα. Η επαγγελματική σου ζωή είναι πάρα πολύ έντονη κι έχεις κάνει αρκετά παιδιά. Σε σχέση με την Ελλάδα μιλάμε πάντα και ζωή να έχουν κι άμα θέλεις να κάνεις άλλα τόσα».

Ωστόσο, η αντίδραση της ήταν επική. «Ρε Γιάννη, πλάκα μας κάνεις;», του ανταπάντησε…

ΚΛΕΙΣΙΜΟ