Η Σοφία Φαρατζή μετά από 12 χρόνια επέστρεψε στην τηλεόραση και έχει αλλάξει!

Η Σοφία Φαρατζή μετά από 12 χρόνια επέστρεψε στην τηλεόραση και έχει αλλάξει!

Συμμετέχει στη σειρά «παγιδευμένοι».

Μετά από 12 χρόνια απουσίας επέστρεψε στην τηλεόραση η Σοφία Φαρατζή.

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Litsa.com» έδωσε συνέντευξη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου την εκπομπή «The 2night show»  και μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά της και την τηλεοπτική επιστροφή της στη σειρά « Παγιδευμένοι».

«Επειδή είχα το θέατρο ένιωθα ότι ακόμα έχω την τέχνη μου.  Μπορεί να μην ήμουν στην τηλεόραση αλλά πήγαινα στις πρόβες και τις παραστάσεις οπότε ήμουν καλυμμένη σε αυτό το κομμάτι. Πέρασα όμως μια φάση στη ζωή μου, τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια, που δεν ήξερα αν ήθελα να είμαι σε αυτόν τον χώρο ή όχι. Αν ήθελα να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός. Αυτό ξεκίνησε μετά την τελευταία παράσταση που έκανα, πριν από την πανδημία, από δύο θανάτους που υπήρξαν στην οικογένεια μας. Με επηρέασε πάρα πολύ. Κάπου δεν αισθανόμουν πολύ καλά με τον εαυτό μου, κάπου το έψαξα λίγο και… όταν ψάχνεις βρίσκεις. Δεν ήξερα για μια διετία αν τελικά το αγαπάω αυτό. Έκανα τόση δουλειά με τον αυτό μου που συνειδητά πια ξέρω τι αγαπάω και τι όχι.

Τα τελευταία χρόνια χτυπούσε το τηλέφωνο για να μπω σε κάποιες σειρές και να με δούνε για κάποια σειρά αλλά οι δεν έφτανε μέχρι στο να υπογράψω και να ξεκινήσω γυρίσματα. Οι  “Παγιδευμένοι” ήτανε αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά δηλαδή μου προτείνανε έναν ρόλο μιας γυναίκας μάνας που με πολλή χαρά ήθελα να το κάνω. Ναι κάνω μια μάνα με αυτό.

Η Σοφία Φαρατζή μετά από 12 χρόνια επέστρεψε στην τηλεόραση και έχει αλλάξει!

Η ηρωίδα είναι μια σε κατάθλιψη έχει χάσει ένα παιδί, το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει είναι με τον εαυτό της και σε αυτή τη σειρά αρχίζει η ιστορία της και θα τη δούμε στην πορεία λίγο να προσπαθεί να τα βρει με τον εαυτό της κυρίως. Να φτιάξει λίγο τη σχέση της ως μάνα, ως κόρη γιατί έχει θέμα με τη μάνα της, ως σύζυγος και ως αδερφή  γιατί όπως είδαμε έχει χάσει και την αδερφή της.

Για μένα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με τους ρόλους που έχω κάνει μέχρι τώρα γιατί η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ήταν δραματική το «Δυο μέρες μόνο» αλλά εμένα ο ρόλος μου δεν ήταν τόσο δραματικός εγώ με τον Πυρπασόπουλο είχαμε λίγο τα πιο κωμικά κομμάτια της σειράς», ανέφερε.

Η Σοφία Φαρατζή μετά από 12 χρόνια επέστρεψε στην τηλεόραση και έχει αλλάξει!

ΚΛΕΙΣΙΜΟ