Νέα κόντρα; O Γιώργος Αγγελόπουλος λέει ότι «ο Σάκης Κατσούλης μου είναι άγνωστος» και αυτός του απαντά!

Νέα κόντρα; O Γιώργος Αγγελόπουλος λέει ότι «ο Σάκης Κατσούλης μου είναι άγνωστος» και αυτός του απαντά!

Γιατί ανταλλάσουν δημόσιες δηλώσεις οι δύο νικητές του Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μία επέμβαση στη μύτη μετά από ατύχημα που είχε σε γυρίσματα και οι κάμερες τον περίμεναν κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός –πλέον- ξαναρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στο “Survivor All Star ” και δεν έκρυψε την ενόχλησή του, ενώ μίλησε και για τον Σάκη Κατσούλη μετά από σχετική ερώτηση.

«Είχα ένα ατύχημα στη μύτη, κρίναμε ότι πρέπει να κάνουμε το διάφραγμα αυτή τη στιγμή γιατί τα γυρίσματα απαιτούν καταδύσεις. Ήταν μία ευκαιρία να κάνουμε και τα δύο ταυτόχρονα. Έχω πει ότι θα υποστηρίξω τα γυρίσματα χωρίς να ντουμπλαριζόμαστε. Ήταν χτύπημα στο κεφάλι και τη μύτη.

Δεν έχω καμία ενημέρωση για το ραντεβού που λέτε. Οπωσδήποτε σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα. Δεν είναι κρίμα να μιλάμε για τόσα πράγματα και να αναφερόμαστε μόνο στο Survivor;

Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε σε κάτι που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα κι εγώ» τόνισε ο πρώην νικητής του ριάλιτι.

Άμεση η απάντηση του Σάκη Κατσούλη μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» λέγοντας: «Aν ο Αγγελόπουλος πιστεύει ότι είναι πιο πάνω από εμένα. Με γεια του και χαρά του. Ο καθένας λέει ό,τι αισθάνεται».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ