Ο Γιώργος Χριστοδούλου αποκάλυψε ότι έμπλεξε με το αλκοόλ μετά από δύσκολη ερωτική σχέση: «Έπινα ένα μπουκάλι τη μέρα»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου αποκάλυψε ότι έμπλεξε με το αλκοόλ μετά από δύσκολη ερωτική σχέση: «Έπινα ένα μπουκάλι τη μέρα»

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από την συμμετοχή του στο « Σασμό» στο ρόλο του Σταύρο, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή « Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για την περίοδο που είχε εθιστεί στο αλκοόλ και τον αγώνα που έδωσε για να το ξεπεράσει με την πολύτιμη βοήθεια της συζύγου του.

«Είχα έναν φόβο δεν ήξερα καν πώς θα διαχειριστώ αυτήν την έκθεση. Δεν πρόλαβα να φτάσω σε στάδια που θα με χαρακτήριζαν αλκοολικό μάλλον. Με το αλκοόλ προσπαθούσα να καταλαγιάσω όλα τα άγχη που ενδεχομένως είχα από την δουλειά ενώ παράλληλα έβγαινα από μια πολύ δύσκολη κατάσταση προσωπικά, μετά από την λήξη μιας μεγάλης ερωτικής σχέσης.

Αυτός ήταν ένας ανώριμος τρόπος. Το σημαντικότερο για εμένα δεν ήταν η ποσότητα, ήταν ότι δεν μπορούσα να το ελέγξω. Έπινα ένα μπουκάλι αλκοόλ τη μέρα. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ξυπνούσα το πρωί και ένιωθα ένα απόλυτο μηδενικό. Η γυναίκα μου ήταν ο καταλυτικός παράγοντας, με βοήθησε πάρα πολύ σε όλο αυτό. Ήθελα να γίνω ευτυχισμένος μαζί της»,  ανέφερε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ