Σκληρά λόγια από Μικρούτσικο για Σπυροπούλου: «Από μια άμυαλη κοπέλα, μηδενικού ταλέντου, άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους»

Σκληρά λόγια από Μικρούτσικο για Σπυροπούλου: «Από μια άμυαλη κοπέλα, μηδενικού ταλέντου, άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους»

Ο παρουσιαστής δεν μάσησε τα λόγια του.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι το πρόσωπο που έχει μπει στο επίκεντρο των συζητήσεων των lifestyle εκπομπών τις τελευταίες ημέρες και αφορμή στάθηκε η παρουσία της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ως καλεσμένη. Εκεί παραδέχθηκε ότι έχει κάνει πολλά λάθη ως παρουσιάστρια κυρίως πίσω από τις κάμερες.

Θέμα συζήτησης ήταν και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην της χαρίζεται και να μιλά γι αυτήν με βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα είναι ότι υπάρχει ομάδα ανθρώπων τεχνικών, παρουσιαστών που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου.

Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ