Ολυμπία Χοψονίδου: «Ένιωθα μονίμως κουρασμένη»

Ολυμπία Χοψονίδου: «Ένιωθα μονίμως κουρασμένη»

Το πρώην μοντέλο αποκάλυψε και τι κάνει με το διάβασμα 6 παιδιών.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και μαζί με τα έξι παιδιά τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Η πρώην Σταρ Ελλάς άφησε πίσω της την καριέρα στο μόντελινγκ και αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στον σύζυγό της και στα παιδιά τους και οι στιγμές που βιώνει είναι μοναδικές.

Πρόσφατα, απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε δύο παλίνδρομες κυήσεις αλλά και τον λόγο που ξεκίνησε ξανά γυμναστική.

Πότε προλαβαίνεις να τους διαβάσεις μαθήματα;

– Δεν τους διαβάζω τα μαθήματα. Μόνοι τους διαβάζουν, εγώ απλά τους μιλάω συνέχεια και τους δίνω συμβουλές πως θα τους είναι πιο εύκολο στο σπίτι. Π.Χ να προσέχουν στο μάθημα, ότι απορία έχουν στην δασκάλα/ καθηγήτριά τους. Κυρίως εγώ δεν ξέρω τίποτα και δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Αυτό έχει βοηθήσει αρκετά στο να είναι ανεξάρτητα.

Ολυμπία Χοψονίδου: «Ένιωθα μονίμως κουρασμένη»
Γιατί δεν δίνεις συνεντεύξεις;

– Δεν έχω να πω κάτι, τουλάχιστον κάτι παραπάνω από αυτά που σας λέω εδώ.

Θέλετε κι άλλο παιδάκι;

– Τι να πω τώρα…

Ολυμπία Χοψονίδου: «Ένιωθα μονίμως κουρασμένη»

Πριν ένα μήνα είχα παλίνδρομη κύηση… σου έχει τύχει ποτέ;

– Ξέρω είναι δύσκολο… να μην απογοητεύεσαι. Δυστυχώς συμβαίνει και είναι πολύ συχνό! Προσωπικά δυο φορές

Μας έλειψαν οι προπονήσεις σου προλαβαίνεις;

– Είχα πέσει σε χειμερία νάρκη για αρκετό καιρό. Ένιωθα μονίμως κουρασμένη και τελικά κατάλαβα ότι επειδή σταμάτησα να γυμνάζομαι. Τώρα που ξανά ξεκίνησα νιώθω άλλος άνθρωπος. Κουρασμένος (άνθρωπος) βέβαια αλλά καλύτερη ψυχολογία.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ