Η Ιωάννα Τούνη μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της: «Από αύριο ξεκινάω ενέσεις»

Η Ιωάννα Τούνη μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της: «Από αύριο ξεκινάω ενέσεις»

Ταλαιπωρείται αρκετά η influencer.

Η Ιωάννα Τούνη που διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, ενημερώνει συχνά πως περνάει την εγκυμοσύνη, με την ίδια να μην κρύβει ότι συχνά αντιμετωπίζει μικροπροβληματάκια που της ταλαιπωρούν.

Η επιχειρηματίας και influencer, μετά την τελευταία της επίσκεψη στον γυναικολόγο, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ότι πλέον θα πρέπει να κάνει καθημερινά ενέσεις.

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοβιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά.

Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», ανέφερε σε βίντεο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ