Βαρύ πένθος για τη Τζένιφερ Άνιστον: Πέθανε ο ελληνικής καταγωγής πατέρας της

Βαρύ πένθος για τη Τζένιφερ Άνιστον: Πέθανε ο ελληνικής καταγωγής πατέρας της

Το συγκινητικό αντίο.

Δύσκολες ώρες βιώνει η Τζένιφερ Άνιστον, καθώς πέθανε ο ελληνικής καταγωγής πατέρας της, Τζον Άντονι Άνιστον, σε ηλικία 89 ετών, με την ίδια την ηθοποιό να ανεβάζει φωτογραφίες τους στα social media από όταν ήταν παιδί, γράφοντας συγκινητικά λόγια.

«Γλυκέ μου πατέρα, Τζον Άντονι Άνιστον, ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στους ουρανούς ήρεμα – και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11/11! Πάντα είχες τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμη μεγαλύτερο νόημα για μένα πλέον. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου», το συγκινητικό μήνυμά της στο Instagram.

Ο Τζον Άντονι Άνιστον ήταν Αμερικανός ηθοποιός ελληνικής καταγωγής, γεννημένος ως Γιάννης Αναστασάκης στα Χανιά της Κρήτης το 1933. Μετακόμισε στις ΗΠΑ με τους γονείς του όταν ήταν μόλις 2 ετών και «αγγλικοποίησε» το όνομά του.

Ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον ήταν επίσης ηθοποιός, χαράζοντας τη δική του πορεία στον καλλιτεχνικό κόσμο του Χόλιγουντ, ιδιαίτερα με τον ρόλο του ως Victor Kiriakis στη δημοφιλή σαπουνόπερα «Days of our Lives».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ