Η Σταυροπούλου για την κόρη της: «Αυτό το ξεχωριστό παιδί συμμερίζεται, δικαιολογεί, συγχωρεί, ευγνωμονεί, που ξέρει να αγαπάει»

Η Σταυροπούλου για την κόρη της: «Αυτό το ξεχωριστό παιδί συμμερίζεται, δικαιολογεί, συγχωρεί, ευγνωμονεί, που ξέρει να αγαπάει»

Με αφορμή τα γενέθλιά της.

Με ένα υπέροχο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έστειλε η Βίκυ Σταυρπούλου τις δημόσιες ευχές της στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα για τα γενέθλιά της.

«Μου φαίνεται σαν όνειρο… Πως αυτό το μικρό μπουμπουκάκι που πρωτοαγκάλιασα πριν 30 χρόνια, έγινε ο κήπος της χαράς μου!

Αυτό το ξεχωριστό παιδί που με αποζημιώνει κάθε μέρα για όλες τις δυσκολίες που περάσαμε! Που συμμερίζεται, δικαιολογεί, συγχωρεί, ευγνωμονεί, που μεγαλώνει όμορφα που ξέρει να αγαπάει!!

Δαναάκι μου, δεν έχω την ικανότητα, να χωρέσω σε λέξεις την αγάπη μου που νιώθω για εσένα, σου λέω όμως με βεβαιότητα ότι χωρίς εσένα, θα είχα στερηθεί την ανάγκη μου να καλυτερεύω σαν άνθρωπος! Να παλεύω με τις αδυναμίες μου, να τις μεταλλάσσω σε δύναμη, να αντιλαμβάνομαι αλλιώς τον κόσμο όλο!

η ανταμοιβή μου, νιώθω περήφανη για όλα όσα έχεις καταφέρει, για όσα έχεις κάνει για εμένα (ξέρεις εσύ). Να είσαι γερή, να έχεις αέναα αυτό το ανήσυχο πνεύμα, και αυτήν την μεγάλη γεμάτη συμπόνια καρδιά! Να σε χαιρόμαστε ψυχή μου, και να συνεχίζει η ύπαρξη σου να επιβεβαιώνει ότι: και πραγματοποιημένο το όνειρο, όνειρο θέλουμε να μείνει!» έγραψε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ