Διαγνώστηκε με Wolff Parkinson White η Γωγώ Φαρμάκη – «Να κάνετε εξετάσεις με το παραμικρό»

Διαγνώστηκε με Wolff Parkinson White η Γωγώ Φαρμάκη – «Να κάνετε εξετάσεις με το παραμικρό»

«Σε ηρεμία έφτανα 212 παλμούς».

Μέσα από μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Γωγώ Φαρμάκη, επιχειρηματίας και σχεδιάστριας μόδας,  γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στην πόρτα του χειρουργείου και συνέστησε σε όλους να δίνουν προσοχή στα σημάδια που στέλνει το σώμα μας.

«Πριν λίγους μήνες διαγνώστηκα με Wolf Parkinson White, που σίγουρα πολλοί δεν γνωρίζετε τι είναι, όπως κι εγώ όταν μου το ανακοίνωσαν. Έπειτα λοιπόν από φαρμακευτική αγωγή, αρκετά Holder και αφού σε ηρεμία έφτανα 212 παλμούς (χτυπούσε τόσο έντονα η καρδιά μου που κάποιες στιγμές νόμιζα ότι κάνει σεισμό), είπαμε να μπούμε χειρουργείο. Όπως έχω ξανά πει, είμαι κάτι παραπάνω από τυχερή! Είχα δυο εξαιρετικούς γιατρούς τον κ. Χατζηγεωργίου (που είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα) και τον κ. Πούλο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Αυτή τη στιγμή, που κάνω αυτό το post, είναι όλα τέλεια! Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις μου και θέλω να πω σε όλους σας να κάνετε εξετάσεις με το παραμικρό και να μην το αμελείτε (κάτι που έκανα εγώ)! Αν σκεφτείτε να το κάνετε Google, να θυμάστε πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας», το μήνυμά της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ