Ελένη Ράντου: Η απειλή από διευθυντή καναλιού και τα βλέμματα λόγω ηλικίας-  «Έχω υποστεί ταπείνωση»

Ελένη Ράντου: Η απειλή από διευθυντή καναλιού και τα βλέμματα λόγω ηλικίας-  «Έχω υποστεί ταπείνωση»

«Θα κάνεις αυτό που σου λέμε εμείς γιατί έχεις ένα θεατράκι και θα στο κλείσουμε».

Συνέντευξη στην εκπομπή “Τετ α Τετ” του Τάσου Τρύφωνος έδωσε συνέντευξη η Ελένη Ράντου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για ορισμένα δυσάρεστα περιστατικά που έχει βιώσει στο χώρο της υποκριτικής.

«Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι κάποιος θα γίνει ενοχλητικός. Το “ενοχλητικός” το έχω βιώσει και στο φλερτ που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά. Μου έχει τύχει να μου πουν ότι θα πάρουν άλλον στη δουλειά που ικανοποιεί περισσότερες από μία ανάγκες.

Έχω δώσει και χαστούκι, έχω φύγει προτού με… φύγουν, έχω υποστεί ταπείνωση. Μου είπε ένας παραγωγός ότι “τώρα τα έχεις με τον Βασίλη και γι’ αυτό μάς αφοράς”. Αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη κακοποίηση από το να μου την είχε πέσει”.

Στις αρχές του θεάτρου Διάνα, όταν έκανα μια σειρά και η οποία είχε κάποια προβλήματα, βρέθηκα με διευθυντή καναλιού, ο οποίος μου είπε “θα κάνεις αυτό που σου λέμε εμείς γιατί έχεις ένα θεατράκι και θα στο κλείσουμε”. Όχι, δεν μάσησα. Τότε του απάντησα “ξέρεις πόσοι διευθυντές έχουν περάσει από ‘δω;”. Μου έτυχε πέρυσι να με φωνάξουν για μια σειρά και με κοιτούσαν καλά καλά για να δουν πόσο έχω μεγαλώσει και αν κάνω για το ρόλο, μήπως έχω σιτέψει”», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ