Κωνσταντίνος Καζάκος: «Στον πατέρα μου πρόλαβα να πω όλα τα ‘σ’ αγαπώ μου’, με τη μητέρα μου ήταν διαφορετικά»

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Στον πατέρα μου πρόλαβα να πω όλα τα ‘σ’ αγαπώ μου’, με τη μητέρα μου ήταν διαφορετικά»

Μια πολύ ωραία συνέντευξη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου μίλησε  ο Κωνσταντίνος Καζάκος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του αλλά και για το πώς είναι οι σχέσεις του με τα παιδιά του.

«Στον πατέρα μου πρόλαβα να πω όλα τα ‘σ’ αγαπώ μου’, με τη μητέρα μου ήταν διαφορετικά, γιατί ήμουν πιο νέος». Όσο μεγαλώνουμε ο αποχωρισμός είναι πιο αντιμετωπίσιμος, γιατί σαφώς τώρα κι εγώ είμαι πιο στέρεος ως άνθρωπος απ’ ό,τι ήμουν στα 23 μου.

Μικρός ήμουν πολύ μεγάλος μπελάς. Τους είχα ταλαιπωρήσει αρκετά. Όμως αυτό είναι και το υγιές. Αν δεν εκτονωθείς νέος, θα εκτονωθείς μεγάλος και αυτό είναι πιο επικίνδυνο.

Γιορτάζω με πάθος τα γενέθλιά μου. Γιατί; Το είχα σίγουρο ότι θα είχα άλλη μια χρονιά; Το γιορτάζω κάθε χρόνο γιατί τα… κατάφερα. Δεν έχω ιδέα εάν θα ξανά παντρευόμουν.

 Δε μου αρέσουν τα ποτέ και τα πάντα. Είμαι μια… μίξη μπαμπάδων. Με την Τζένη είμαστε φίλοι πλέον. Δεν έχουμε πολλά μυστικά μεταξύ μας. Ο Ιάσωνας πάει Πέμπτη δημοτικού, είναι ήσυχος, παίζει πιάνο, τραγουδάει καλά, οπότε νομίζω πως αυτός θα πάει προς τα εκεί».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ