Ο Αποστόλης Τότσικας εύχεται στη σύζυγό του με μόλις δύο φράσεις και το διαδίκτυο λιώνει!

Ο Αποστόλης Τότσικας εύχεται στη σύζυγό του με μόλις δύο φράσεις και το διαδίκτυο λιώνει!

Για τα γενέθλιά της.

Την τιμητική της είχε η Ρούλα Ρέβη, καθώς στις 25 Νοεμβρίου έκλεισε τα 49 της χρόνια. Η διάσημη φωτογράφος έχει δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα και τα δίδυμα τους να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

Ο ηθοποιός θέλησε να της ευχηθεί δημόσια και το έκανε μία μία πολύ τρυφερή ευχή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο Αποστόλης Τότσικας με μόλις δύο φράσεις είπε όμορφα λόγια που κάθε γυναίκα θέλει να ακούει από τον σύντροφό της.

«Χρόνια πολλά βράχε μου…… Σε αγαπάω ως την αιωνιότητα #αυτοτιποτεαλλο»,
της ευχήθηκε και έλιωσε το διαδίκτυο.

Εκτός από τον σύζυγό της της ευχήθηκε και η πολύ καλή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια με ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

 «Σήμερα έχει γενέθλια αυτό το πανέξυπνο πλάσμα. Το κορίτσι αυτό έχει χιούμορ αστείρευτο, είναι το πιο δυναμικό και τολμηρό που ξέρω, είναι αυτό που πάντα τον φόβο τον αντιμετωπίζει με θάρρος και τον νικά. Είναι η καλύτερη φωτογράφος, η καλύτερη μαμά, η καλύτερη στις ιατρικές συμβουλές και στις συμβουλές γενικότερα. Δεν φοβάται τις αλλαγές και αν βάλει κάτι στο μυαλό της είναι ικανή να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για να το καταφέρει. Το κορίτσι αυτό είναι φίλη μου, με αποδέχεται, με στηρίζει υπομονετικά και πάντα με αγάπη. Το κορίτσι αυτό είναι η Ρούλα η Ρέβη και σήμερα που γιορτάζει θέλω να της πω πως την αγαπώ από εδώ ως τον ουρανό, πως την θαυμάζω, πως πάντα ο Θεός θα την έχει καλά και πως ότι ονειρεύεται πάντα μα πάντα θα πραγματοποιείται! Χρόνια πολλά!», ανέφερε η παρουσιάστρια.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ