Αποστόλης Τότσικας: «Δεν θα μάθουμε ποτέ τι τραβά μία γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά»

Αποστόλης Τότσικας: «Δεν θα μάθουμε ποτέ τι τραβά μία γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά»

Πολύ όμορφα λόγια.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε ο Αποστόλης Τότσικας και για μια ακόμη φορά μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τη γυναίκα του.

«Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν υπήρχε η Ρούλα σε αυτή, αλλά σίγουρα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή από πολύ μικρή έξω από το σπίτι, οπότε μάθαινε μέσα από τη ζωή. Εγώ ήμουν σε ένα πιο safe περιβάλλον και ήρθε και μου είπε ότι η ζωή είναι έτσι, την αλήθεια, δεν λουφάρουμε εδώ πέρα.

Ήταν σωτήρας στη ζωή μου. Με τράβηξε τελευταία στιγμή. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή και τους ανθρώπους, αυτή η κατανόηση, η ενσυναίσθηση, που είναι πολύ σπάνια. Μου έμαθε να σκέφτομαι πριν πράξω.

Το να στηρίξω τη γυναίκα μου δεν ήταν τίποτα. Ήταν κάτι πολύ φυσικό έτσι κι αλλιώς. Από εκεί και πέρα το τι τραβά μία γυναίκα για να αποκτήσει παιδιά, όχι δεν μπορούμε αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ. Δεν έχουμε ούτε στο ένα χιλιοστό τη δύναμη μιας γυναίκας απέναντι σε αυτό το θέμα.

Βλέπεις δύο θαύματα και την πραγματική δύναμη μιας γυναίκας. Ξέρω ότι αγαπώ τα παιδιά μου, την οικογένειά μου. Είμαι εκεί. Θα έφτανα παντού για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου» δήλωσε ο Αποστόλης Τότσικας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ