Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Σπάνιο τρυφερό στιγμιότυπο από τον γάμο τους! (εικόνα)

Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Σπάνιο τρυφερό στιγμιότυπο από τον γάμο τους! (εικόνα)

Πολύ γλυκιά στιγμή.

H Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μετρούν περισσότερα από 28 χρόνια γάμου και παρά τα δημοσιεύματα ανά καιρούς ότι χωρίζουν, παραμένουν μαζί και αγαπημένοι.

Η Έλενα Λυμπέρη στο λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, όπου δημοσιεύει παλιότερα στιγμιότυπα όπως είχαν αποτυπωθεί στα περιοδικά της ή ανέκδοτες φωτογραφίες που έπεσαν στα χέρια της, ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τη μέρα του γάμου του ζευγαριού με την ηθοποιό να σκουπίζει τον ιδρώτα του γαμπρού.

26 χρόνια μετά τον γάμο τους παραμένουν μαζί και αγαπημένοι, παρόλο που κατά καιρούς τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να χωρίζουν- η ηθοποιός έχει δηλώσει παλιότερα ότι βαριέται να διαψεύδει-, και αυτές τις γιορτές τις περνούν στο σπίτι τους παρέα με την κόρη τους.

«Ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Ελληνικού θεάματος: Η Έλενη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου την ημέρα του γάμου τους το 1994.

Η ηθοποιός έχει διηγηθεί για το πως επισημοποίησε την σχέση της με τον τραγουδιστή: “Υπήρχε οικογενειακή πίεση. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε μαζί με τον Βασίλη, η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε: “Μα, είναι δυνατόν! Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί! Τι πίκρα παίρνω”! Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα. Κάποια στιγμή, έχει σηκώσει ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου λέει: “Πώς βασανίζεσαι έτσι, μήπως θες να σε παντρευτώ”; Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου. Από οίκτο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Νικολέτα, που γεννήθηκε το 1996. “Αγαπώ την ακεραιότητά του, τον παιδικό ρομαντισμό του, την πίστη του στα πράγματα και την εμμονική τάση στη δική του αλήθεια» έχει δηλώσει η Ελένη Ράντου για τον σύντροφο της. «Δεν είναι άτομο που αλλάζει, που προσαρμόζεται και ελίσσεται. Τα εκτιμώ και τα αγαπάω όλα αυτά, γιατί ξέρω ότι έχουν μεγάλο κόστος. Με τον Βασίλη είμαστε μαζί εικοσιπέντε χρόνια… λες να μην μ’ έχει απατήσει; Αποκλείεται! Μου αρκεί να μη μ’ έχει προδώσει! Να μην έχει σταματήσει να υπάρχει ανάμεσα μας η ερωτική συνωμοσία. Για μένα οι αληθινές σχέσεις, όταν κρατούν καιρό, είναι συνωμοτικές, η κάθε μια έχει τον δικό της συνωμοτικό κώδικα.”», αναφέρει η δημοσίευση.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ