Αγνώριστη: Η Καλομοίρα εξηγεί για ποιο λόγο έκανε τη ριζική και εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της!

Αγνώριστη: Η Καλομοίρα εξηγεί για ποιο λόγο έκανε τη ριζική και εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της!

Κατά την άφιξή της στην Αθήνα.

Η Καλομοίρα έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στο ριάλιτι, «Fame Story» στο οποίο αναδείχθηκε και νικήτρια. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά αλλά σχεδόν καθημερινά επικοινωνεί με τους φίλους της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Ελλάδα για να εμφανιστεί στο MadWalk 2022 και με αφορμή αυτό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τον Κωνσταντίνο Αρκά για τη ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @itskalomira

«Να σου πω την αλήθεια, ήμουν λίγο στενοχωρημένη και είπα να αλλάξω την ενέργειά μου. Σηκώθηκα μια μέρα και ρώτησα τον Γιώργο για την αλλαγή που θα κάνω, επειδή δεν ήμουν πολύ καλά είπα να κόψω και να βάψω τα μαλλιά μου ξανθά.

Το είπα στην κομμώτριά μου και με ρώτησε αν είμαι καλά. Της είπα “κόψε  τα μαλλιά και κάνε αυτό που λέω”. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανανεωμένη.

Στον ένα μου γιο τον Νίκο δεν αρέσει ακόμα. Η 6χρονη κόρη μου είναι ok και μάλιστα με ρώτησε γιατί δεν έκανα τα φρύδια μου. Excuse me? Στον άλλο μου γιο άρεσε η αλλαγή», τόνισε.

Δείτε το βίντεο από το 1.10 και μετά:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ