Χάρης Χριστόπουλος- Ανίτα Μπραντ: Στόλισαν 6 χριστουγεννιάτικα δέντρα και το σαλόνι τους είναι πανέμορφο! (εικόνες)

Χάρης Χριστόπουλος- Ανίτα Μπραντ: Στόλισαν 6 χριστουγεννιάτικα δέντρα και το σαλόνι τους είναι πανέμορφο! (εικόνες)

Κι όμως δεν δείχνει υπερβολικό.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ βιώνουν μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους. Τον Ιούλιο του 2020 και μετά από σχεδόν 17  χρόνια που είναι μαζί, απέκτησαν το πρώτο τους παιδί που τους άλλαξε τη ζωή και την γέμισε χαρά και ευτυχία.

Ο φωτογράφος και η make up artist είναι πολύ ενεργοί στα social media και πολύ συχνά μοιράζονται με τους φίλους τους στιγμές από την καθημερινότητά τους με τον γιο τους.

Αυτή τη φορά η Ανίτα Μπραντ θέλησε να δείξει τον υπέροχο στολισμό του σπιτιού τους για τα Χριστούγεννα και μας άφησε άφωνους.

Πιο συγκεκριμένα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία από το στολισμένο σαλόνι τους, στο οποίο έχουν έξι δέντρα!

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Επιτέλους το ολοκλήρωσα το στόλισμα μόνο δύο βδομάδες μου πήρε πάνω κάτω επειδή δεν ήμουν σίγουρη τι θέλω να κάνω. Φέτος αποφασίσαμε να βάλουμε μερικά δέντρα μόνο με φωτάκια γι’ αυτό όμως σκεφτόμουνα τι άλλο να βάλω ώστε να έχει και λίγο χρώμα όλη η ατμόσφαιρα. Μάζεψα άδεια κουτιά τα συσκεύασα σε διάφορα χρώματα χαρτιών με κορδέλες και με αυτό έκανα ένα σύνθεση όπου είναι σαν να βγαίνουν όλα τα δώρα από ένα κόκκινο κουτί και πέφτουνε κάτω στο πάτωμα, αυτό ήταν τουλάχιστον η ιδέα που ήθελα να κάνω τώρα αν βγήκε θα μου πείτε εσείς», το μήνυμά της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ