Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η «Ιουλία» επισημοποίησε τη σχέση της με τον σύντροφό της & ποζάρουν φορώντας τις βέρες τους! (εικόνα)

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η «Ιουλία» επισημοποίησε τη σχέση της με τον σύντροφό της & ποζάρουν φορώντας τις βέρες τους! (εικόνα)

«Τα θαύματα γίνονται σε όλους μας»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός και έγινε ευρέως γνωστή με την συμμετοχή της στην « Γη της Ελιάς», όπου υποδύεται την Ιουλία Βρεττάκου. Η ηθοποιός είναι μια πανέμορφη γυναίκα με καλλίγραμμο σώμα και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Στην προσωπική της ζωή η ηθοποιός κρατάει χαμηλούς τόνους και απασχολεί τα κοινωνικά μέσα κυρίως με τα επαγγελματικά της. Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία που ποζάρει με τον γοητευτικό σύντροφό της δείχνοντας της βέρες του, κάτι που σημαίνει ότι επισημοποίησαν την σχέση τους.

Την Αντιγόνη Κουλουκάκου την απολαμβάνουμε καθημερινά στην «γη της ελιάς» που ενσαρκώνει τον ρόλο της Ιουλίας.

«#mood Is All About Love. PER SEMPRE. Σε αγαπώ

Christmas, The most wonderful time of the year! Οι άνθρωποι πάντα τις γιορτές είναι χαρούμενοι, γενναιόδωροι, καλοσυνάτοι.. από μικρή θυμάμαι όμως όλες τις ταινίες να μιλούν για το πνεύμα των Χριστουγέννων κ πως η αγάπη κάνει θαύματα. Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου κ άνδρα της ζωής μου. Έχω μια οικογένεια που με κάνει ευτυχισμένη κ ευλογημένη καθημερινά κ στα δύσκολα κ στα εύκολα εδώ κ χρόνια. Από την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις κ να το λες ακόμα στον άνθρωπο σου -όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν κ μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα- με την ίδια ανεμελιά κ αθωότητα που είχες κ όταν ήσουν παιδί κ ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά. Είναι μαγικό.. τελικά ναι το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει κ η αγάπη είναι το θαύμα της ζωής.

Buon Natale con amore e felicità nel cuore.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας κ το χρόνο σας να μοιραστείτε πάντα μια καλή κουβέντα στα ποστ μου. Απλώς σε αυτό το ποστ θα σας ευχηθώ εγώ να έχετε αγάπη κ ζεστασιά στη καρδιά σας γιατί τα θαύματα γίνονται σε όλους μας», έγραψε στην ανάρτησή της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ