Ο γιος της Νέλλης Γκίνη είναι γνωστός ράπερ: «Στα πρώτα ακούσματα είχα φρικάρει»

Ο γιος της Νέλλης Γκίνη είναι γνωστός ράπερ: «Στα πρώτα ακούσματα είχα φρικάρει»

Αυτό είναι το τραγούδι που έχει γράψει στη μαμά του.

Συνέντευξη στην εκπομπή « Super Κατερίνα» έδωσε η Νέλλη Γκίνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους 2 γάμους που έχει κάνει αλλά και στον γιο της και το τραγούδι που έχει γράψει για την ίδια.

«Δεν ήταν με τίποτα η πορεία μου στρωμένη με κόκκινο χαλί. Επειδή αυτήν τη δουλειά την αγαπώ, έμαθα τα προβλήματα στη ζωή μου να τα περνώ. Δεν είναι επαγγελματικό να φύγεις. Κάθομαι, τελειώνω τη δουλειά μου και φεύγω. Εμένα με ενδιέφερε να είμαι στη σκηνή. Παλιά όταν ήμουν μαθήτρια της δραματικής σχολής κι επρόκειτο να παίξω σε μία ταινία και εκεί έγινε κάτι πολύ άσχημο, που του τα είπα και σηκώθηκα και έφυγα. Υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση. Άνοιξα την κλειδωμένη πόρτα κι έφυγα.

Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν πολύ νέα γύρω στο 18 και παντρεύτηκα από έρωτα. Χώρισα γιατί θέλησε να μου πει ότι πρέπει να σταματήσω το θέατρο κι εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό. Το άλλο ήταν ένα λάθος που κράτησε πάρα πολύ λίγο. Κράτησε μόνο 15 μέρες. Δεν ήμουν τελικά κορίτσι για γάμο. Ήμασταν έτοιμοι να παντρευτούμε, έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός κι ο Μιχάλης έφυγε. Εγώ έκανα ένα τραγικό λάθος, το οποίο το πλήρωσα κα θα το πληρώνω μια ζωή» συμπλήρωσε η Νέλλη Γκίνη.

Ο γιος της Νέλλης Γκίνη είναι γνωστός ράπερ: «Στα πρώτα ακούσματα είχα φρικάρει»

Παράλληλα, μίλησε και για τον γιο της, τον ράπερ Boem. «Είναι ράπερ ο Boem. Στα πρώτα ακούσματα είχα φρικάρει. Αλλά ο Μάριος δεν είναι σε άγριο στυλ. Θα έλεγα, δεν ξέρω αν αυτός συμφωνεί, ότι είναι melody rap»

Το τραγούδι που έγραψε ο γιος της για εκείνη:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ