Η «επίθεση» στη Δούκισσα Νομικού και η απάντησή της (εικόνα)

Η «επίθεση» στη Δούκισσα Νομικού και η απάντησή της (εικόνα)

Η παρουσιάστρια δεν την άφησε αναπάντητη.

Η Δούκισσα Νομικού, που δεν μακροημέρευσε στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, είναι ιδιαίτερα ενεργής τα social media δημοσιοποιώντας στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ο γιος της Σάββας και η κόρη της Αναστασία μονοπωλούν το ενδιαφέρον της, ωστόσο, συχνά «ανοίγει» κουβέντα με τους ακολούθους της για διάφορα ζητήματα.

Αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί μαζί τους το βιβλίο που διαβάζει και τους ρώτησε ποιο διαβάζουν αυτοί.

Ωστόσο, έλαβε μια απάντηση που της επιτίθονταν και τη δημοσιοποίησε. «Κανένα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του άπειρου ελεύθερου χρόνου σαν κι εσένα», έγραφε μία follower για να λάβει τη συστημένη απάντηση: «Μου ήρθε μόνο ένα τέτοιο μήνυμα και θέλησα να απαντήσω γιατί με στενοχώρησε: Πρώτον, γιατί αν το γράφει με κακία με στενοχωρούν οι κακοί άνθρωποι. Δεύτερον, αν είναι η αλήθεια της (το ότι δεν βρίσκει χρόνο) με στενοχωρεί γιατί σίγουρα κάνει λάθος διαχείριση χρόνου και προτεραιοτήτων.

Τι δηλαδή; Τα βιβλία τα διαβάζουν μόνο οι singles χωρίς παιδιά και χωρίς υποχρεώσεις; Αν σε ευχαριστεί να διαβάζεις βιβλία, διάβασε βιβλία. Τόσο απλά. Έστω και μια σελίδα πριν πας για ύπνο. Είναι 5 λεπτά».

Η «επίθεση» στη Δούκισσα Νομικού και η απάντησή της (εικόνα)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ