Η εξομολόγηση της Καραβάτου στη Σκορδά και τα δάκρυα: «Δεν μπορώ να σου πω ότι ξεπερνιέται»

Η εξομολόγηση της Καραβάτου στη Σκορδά και τα δάκρυα: «Δεν μπορώ να σου πω ότι ξεπερνιέται»

Η δύσκολη χρονιά που την έκανε πιο δυνατή.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Μας» με τη Φαίη ΣΚορδά βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καραβάτου και μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη περσινή χρονιά που πέρασε, αφού έχασε τη μητέρα της, μόλις δύο μήνες μετά το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

 «Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά, σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα: έχει κι άλλο; Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα πράγματα μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ τόσο μεγάλη απογοήτευση από τους ανθρώπους.

Ήταν κάτι τόσο βαθιά διδακτικό, πόνεσα πάρα πολύ και μετά θυμόμουν την Άση Μπήλιου που μας έλεγε σε συζητήσεις που κάναμε “να ξέρεις ότι οι αλλαγές την ώρα που γίνονται είναι πάντα σφοδρές, δεν αρέσουν σε κανέναν. Μετά όμως τα δώρα που θα φέρουν θα κάνουν τη ζωή σου πολύ διαφορετική…” και έτσι ήταν.

Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος – και μιλάω για μέσα μου -, δεν έχω καμία σχέση. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου: είναι πολύ δύσκολο, όποια σχέση κι αν έχει κανείς με τη μητέρα του, όταν τη χάνει είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης του ανθρώπου. Και μου λέει “εσύ έχεις να τραβήξεις όλο αυτό και είσαι και μόνη, είναι σίγουρο ότι θα ‘ναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις.” Και όντως. Δεν μπορώ να σου πω ότι ξεπερνιέται. Όχι», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Τότε η παρουσιάστρια της ζήτησε να διευκρινίσει το «μόνη» με την συνεντευξιαζόμενη να απαντά: «Γιατί έτσι είναι. Είμαι μόνη. Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου, είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό, οπότε ήταν μία περίοδος πολύ δύσκολη. Για μένα ήταν πολύ κομβικό το σημείο εκείνο, γιατί άλλαξε ο τρόπος διαβίωσής μας».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ