Πρίαμος- Καλύβα το «παράνομο» ζευγάρι του «Survivor All Star»: «Δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους», λέει ο (πρώην;) σύντροφός της, Μπο…

Πρίαμος- Καλύβα το «παράνομο» ζευγάρι του «Survivor All Star»: «Δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους», λέει ο (πρώην;) σύντροφός της, Μπο…

Άναψαν φωτιές εντός και εκτός ριάλιτι επιβίωσης οι δύο παίκτες…

Με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθεί το τηλεοπτικό κοινό το «Survivor All Star» και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν για τις κρυφές συναντήσεις του Μάριου Πρίαμου με συμπαίκτριά του.

Στο trailer που κυκλοφόρησε για το επεισόδιο της Κυριακής αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για την Καρολίνα Καλύβα και οι δυο τους φαίνεται να είναι μόνοι τους σε μια καλύβα σε «ιδιαίτερη» στιγμή.

Το Σάββατο το μεσημέρι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γειά σου» ήταν καλεσμένος ο ράπερ Μπο, ο οποίος είναι ζευγάρι με την παίκτρια και μίλησε για αυτό που είδε και για το τι γίνεται από δω και πέρα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ μίλησε και με την κοπέλα που έχει σχέση ο Μάριος Πρίαμος.

«Μιλήσαμε με τη σύντροφο του Μάριου Πρίαμου. Τι να πει; Έχει πέσει από τα σύννεφα. Στεναχωρημένη το ίδιο. Με πήρε αργά το βράδυ. “Έχω τρελαθεί” μου λέει και λέω “εντάξει ηρέμησε, το είδαμε”. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη σχέση τους. Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω τους. Δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Δεν περνάω μόνο εγώ αυτό που περνάω. Περνάει και η οικογένειά της. Η μητέρα της, τα αδέλφια της, οι φίλοι της. Μίλησα με όλους. Έχω επαφή με όλους. Δεν μπορούν να πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Είναι η κόρης της αλλά καταλαβαίνουν το σωστό και το λάθος. Νιώθεις ότι εκτίθεσαι ο ίδιος», ανέφερε ο Μπο.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ