H Εύη Βατίδου για τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια: «Δεν τη συμπαθώ ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου»

H Εύη Βατίδου για τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια: «Δεν τη συμπαθώ ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου»

Η τοποθέτηση που ξάφνιασε.

Σε μια απρόσμενη δήλωση προέβη η Εύη Βατίδου μιλώντας για την σύντροφο του πρώην σύζυγού της, Αλέξη Κούγια.

Το πρώην μοντέλο βρέθηκε σ εκδήλωση και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τη νυν σύντροφο του πατέρα των παιδιών της.

«Δεν μου έχουν κάνει προξενιό. Εγώ παντρεύτηκα, έναν τον βρήκα και τον βρήκα μόνη μου από έρωτα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που δεν θέλω να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις θεωρώ ότι οι έρωτες αρχίζουν να μην είναι πια στο πεδίο μας. Έχω δεχτεί 4-5 προτάσεις γάμου. Δεν υπάρχει αν τη συγχωρώ ή δεν τη συγχωρώ. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό… Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει “τάρανδο”. Δεν το έμαθα ποτέ και δεν με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία. Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να θεωρείς ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου.

Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν τη συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Αλλά από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Δεν τη γνωρίζω. Είναι το ίδιο, όταν και εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους. Έχω εκφράσει την αντιπάθειά μου στον Αλέξη Κούγια για τη νέα του σύντροφο», ανέφερε η Εύη Βατίδου.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ