Αγαπησιάρικη φωτογραφία: Ο Χρήστος Σπανός ποζάρει τρυφερά στην αγκαλιά της επί 22 χρόνια συζύγου του! (εικόνα)

Αγαπησιάρικη φωτογραφία: Ο Χρήστος Σπανός ποζάρει τρυφερά στην αγκαλιά της επί 22 χρόνια συζύγου του! (εικόνα)

Η ρομαντική ιστορία του ζευγαριού.

Ο Χρήστος Σπανός με τη σύζυγό του, Μελίνα Παιονίδου, την οποία γνώρισε όντας τελειόφοιτος όσο σπούδαζε στο Εθνικό Θέατρο, έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρίνα και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους μετρούν περισσότερα από 22 χρόνια κοινής ζωής, ενώ ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει με όμορφα λόγια για την  καθηγήτριά του που έγινε η γυναίκα της ζωής του.

«Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: «Αποκλείεται!». Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω.

Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη

Πρόσφατα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία αγαπησιάρικη φωτογραφία τους και μας δείχνουν ότι οι δυνατές αγάπες μπορούν να κρατήσουν στο χρόνο.

«Μήπως καλύτερα να μετράμε αγκαλιές αντί like;», έγραψε στη λεζάντα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ