Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Μαρία Ναυπλιώτου: Αναβάλλονται οι θεατρικές της παραστάσεις

Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Μαρία Ναυπλιώτου: Αναβάλλονται οι θεατρικές της παραστάσεις

Τι συνέβη.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Ναυπλιώτου, για αφαίρεση χοληδόχου κύστη, μετά από οξύ κοιλιακό άλγος, που είχε.

Την αποκάλυψε έκανε η ίδια η ηθοποιός με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Καλημέρα σας! Σας μιλάω από το δωμάτιο του νοσοκομείου, εχθές ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά τις εξετάσεις των γιατρών έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής. Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορώ να είμαι πάνω στη σκηνή. Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι είχατε αγοράσει εισιτήριο.

Σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Λυπάμαι πολύ, αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσα να προβλέψω, ούτε να αποτρέψω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα», ανέφερε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο», τη γλυκόπικρη κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο, που συμπυκνώνει στις σελίδες του μια ολόκληρη εποχή και αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα έργα του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου που συνεχίζει να συγκινεί ακόμη και σήμερα, 77 χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμά του στη Νάπολη (1946).

ΚΛΕΙΣΙΜΟ