Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου με την τραγική σύμπτωση: «Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς…Η μέρα που έφυγε η μαμά»

Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου με την τραγική σύμπτωση: «Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς…Η μέρα που έφυγε η μαμά»

Το τρυφερό μήνυμά της.

Συγκίνηση και ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου, για τους γονείς της μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο isntagram. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μια αδιανόητη σύμπτωση για δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν πολύ και δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια.

Πρόκειται για τους γονείς,, καθώς, όπως έγραψε, η μητέρα της έφυγε από τη ζωή, την ημέρα των γενεθλίων του πατέρα της.

«4 Φεβρουαρίου ~ Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς… Η μέρα που έφυγε η μαμά… Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου. Δεν ήταν τυχαία η μέρα αυτή, τη μέρα αυτή τη διάλεξε… την περίμενε. Σήμερα γιορτάζω και τους δυο σας. Την αγάπη σας, που έλαβα, που έζησα, που είχατε, που έχετε! Η ευλογία να βλέπεις τους γονείς σου χέρι χέρι.. μέχρι το τέλος. Να μην έχω δει ούτε ένα καβγά… ούτε έναν. Και ποιος να με πιστέψει.

Οι δυο σας απέναντι στον κόσμο όλο.. πάντα από την ίδια πλευρά.. Η αγάπη σας. Τα λουλούδια που της έφερνες και γελούσε. “Δεν έπρεπε βρε Θόδωρε” σου έλεγε, αλλά εσύ ήξερες. Τα γράμματα που της έγραφες, τα γράμματα που μας γράφεις, η φροντίδα, η ανιδιοτέλεια. Κάθε μέρα, η αγάπη. Έτσι έμαθα πως είναι η αγάπη… Έτσι έμαθα να μην αντέχω τίποτα λιγότερο.

Γιατί άμα ζήσεις αγάπη σαν αυτή, δεν μπορεί κανείς να σε πείσει πως δεν υπάρχει. Σας αγαπώ», η ανάρτησή της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ