«Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»- Συγκλονίζει η τηλεμαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου για τον γιο της που αυτοκτόνησε

«Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»- Συγκλονίζει η τηλεμαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου για τον γιο της που αυτοκτόνησε

Συντετριμμένη η γνωστή ηλεμαγείρισσα.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μάνης, με την αυτοκτονία 43χρονου γιου της τηλεμαγείρισσας, Μαρίας Παναγάκου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από εκπομπές, ζούσε στη Μάνη με τον γιο της, Αντώνη με τον οποίο είχαν ανοίξει επιχείρηση με εστιατόριο και μπανγκαλόου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο γιος της γνωστής τηλεμαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου, φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο, που κατείχε νόμιμα, κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, 13 Φεβρουαρίου.

«Καλό ταξίδι. Εγώ μεθαύριο θα τον παντρέψω, γιατί δεν είχε προλάβει να παντρευτεί. Με την κοπέλα που αγαπούσε θα τον παντρέψω. Εκείνο όμως που θέλω, γιατί ο Αντώνης «έφυγε», ήταν ένα άξιο παιδί, ένας έτοιμος αξιοπρεπής άνθρωπος με ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, με ένα τεράστιο έργο στην εκκλησία, που ούτε η εκκλησία δεν εκτίμησε, ούτε η Αστυνομία δεν εκτίμησε που τους έκανε τόσες δωρεές. Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι ένα δικαστήριο που έγινε την Πέμπτη.

Από την μία τον έβαλαν ότι συζεί με μία Αλβανίδα, κι από την άλλη τον έλεγαν ομοφυλόφιλο, τον έλεγαν αδερφή, τον έλεγαν τα πάντα που δεν ήταν. Γιατί αν ήταν, δεν θα με πείραζε καθόλου. Έγινε ένα δικαστήριο την Πέμπτη γιατί τον είχαν κατηγορήσει ότι έκλεβε ρεύμα από το διπλανό εκκλησάκι. Εκείνος όταν έγινε η πυρκαγιά του ΄17, εγώ είχα δωρίσει γεννήτριες και είχε περάσει το καλώδιο να έχει η εκκλησία φως εκείνες τις 6 ημέρες που δεν υπήρχε ρεύμα», δήλωσε η Μαίρη Παναγάκου. “Από την μία τον έβαλαν ότι συζεί με μία Αλβανίδα, κι από την άλλη τον έλεγαν ομοφυλόφιλο, τον έλεγαν αδερφή, τον έλεγαν τα πάντα που δεν ήταν», ξεσπά η Μαίρη Παναγάκου στο «Πρωινό», λίγες ώρες μετά το τραγικό γεγονός.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ