Ελεονώρα Μελέτη: Η συμβουλή του πατέρα της για τους άνδρες και πώς κατάλαβε ότι ο σύζυγός της είναι αυτό που θέλει στη ζωή της

Ελεονώρα Μελέτη: Η συμβουλή του πατέρα της για τους άνδρες και πώς κατάλαβε ότι ο σύζυγός της είναι αυτό που θέλει στη ζωή της

«Ο άντρας που γουστάρει είναι εκεί κ το δείχνει».

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο instagram η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε στους ακολούθους της τη δική της συμβουλή για το πώς η ίδια κατάλαβε ότι ο σύζυγός της ήταν ο άνθρωπος της ζωής της, ενώ αποκάλυψε και τι της είχε πει ο πατέρας της για τους άνδρες.

«Η Γαρυφαλλιά στο πρόσφατο q and a με ρώτησε : «πως καταλαβαίνεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό?». Νομίζω όσο ψάχνουμε μισά, δεν θα γίνεται δουλίτσα. Το σημαντικό είναι να βρίσκονται τα ολόκληρα. Το πιο καλό συστατικό για μια σχέση, είναι να είσαι έτοιμος γι αυτή. Να είσαι σε επαφή με τον εαυτό σου πρώτα, γνωρίζοντας τι θέλεις, τι δεν θέλεις, τι αναζητάς από τη σχέση κ τη συνάντηση με τον άλλον. Ο άλλος από μόνος του δεν μπορεί να κάνει το «θαύμα».

Θα πειράξω λίγο το ερώτημα της Γαρυφαλλιάς : πώς θα καταλάβω ότι αξίζει να επενδύσω σε έναν άνθρωπο? Ο άνθρωπος λοιπόν που θα αξίζει τη προσοχή σου είναι εκείνος που θα παρέχει ΡΟΗ στα πράγματα. Εκείνος που Θα σου δίνει την αίσθηση της συναισθηματικής ασφαλείας κ της αποδοχής δίχως όρους, θα δηλώνει «παρών» με κάθε τρόπο κ θα ξέρεις πως είναι εκεί ακόμα κ όταν λείπει.

Θα σου δίνει την εντύπωση ότι κάνει κ λέει αυτό ακριβώς που χρειάζεται να γίνει κ να ειπωθεί , θα δημιουργεί ένα κλίμα ηρεμίας κ εμπιστοσύνης. Αυτά είναι θετικά σημάδια για την αρχή μιας σχέσης. Ξέρετε κάτι, ο πατερούλης μου κάποτε μου είχε πει: μην σπαταλάς λεπτό για κάποιον που δεν ξέρεις πως σε κάνει να νιώθεις. Μην προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις ποτέ ένα ημίμετρο. Ούτε «του έτυχε κάτι» κ δεν έστειλε, ούτε έχει τραύματα από τη παιδική του ηλικία, και «θέλει να μείνει λίγο μόνος» ούτε «έχει πολλή δουλειά» κ δεν πρόλαβε να σε δει.

Ο άντρας που γουστάρει είναι εκεί κ το δείχνει. (@georgios.meletis )

Από εκεί κ έπειτα. Θέλει δουλειά. Καθημερινή αμοιβαία ,αμφίδρομη δουλειά. Θέλει να παίρνεις κάθε μέρα που ξεκινά, ξανά κ ξανά την απόφαση πως αξίζει να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο. Από επιλογή. Καμία σχέση δεν είναι τέλεια. Η πιο τέλεια σχέση όμως είναι αυτή που αποφασίζεται στο ξεκίνημα κάθε νέας ημέρας.

Δεν υπάρχει σχέση για πάντα. Υπάρχει σχέση που εξελίσσεται, διαμορφώνεται, κ φτάνει το μέλλον, κάθε φορά περισσότερο μέσα από το παρόν. Δεν μπορεί να υπάρχει σχέση με άλλον, αν δεν υπάρχει πρωτίστως σχέση με εαυτόν. *η φωτογραφία είναι μόλις χθεσινή», γράφει στην ανάρτησή της.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ