Η Πέγκυ Τρικαλιώτη αγκαλιά με την 11χρονη κόρη της- Την έφτασε στο ύψος! (εικόνα)

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη αγκαλιά με την 11χρονη κόρη της- Την έφτασε στο ύψος! (εικόνα)

Περήφανη η ηθοποιός.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη είναι μία γυναίκα που δυσκολεύτηκε πολύ να μείνει έγκυος, ωστόσο τα κατάφερε.

Όπως είχε αποκαλύψει «Είχα ένα πρόβλημα ορμονικό, μου έλειπε κάποια ορμόνη και μου είχαν πει πως δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Είχα πάει σε 150 γιατρούς και όλοι μου έλεγαν το ίδιο πράγμα. Πήγα και σε εξωσωματικούς και σε όλους. Δεν μου πρότειναν καν να δοκιμάσω. Μέχρι και από ένα εργαστήριο της Μεγάλης Βρετανίας μού είχαν στείλει την απάντηση πως έχω 0,01% πιθανότητα να μείνω έγκυος».

Πλέον, η κόρη της είναι σχεδόν 11 και η περήφανη μανούλα ανέβασε μία φωτογραφία που την κρατά στην αγκαλιά της και, όπως παρατηρούμε, την έχει φτάσεις το ύψος.

«Το κορίτσι μου και εγώ μετά την χτεσινή μας παράσταση…τα περισσότερα Σάββατα επειδή είναι απογευματινή η παράσταση θέλει να έρχεται μαζί μου….όπως όλοι βλέπουμε με έχει φτάσει σχεδόν στα 10,5 χρόνια…..και ανεβαίνει…», σχολίασε.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη παίζει στην επιτυχημένη παράσταση «Η Απολογία της Μαρί Κιουρί» σε κείμενο της Ευσταθίας και σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία της Κίρκης Καραλή, θα παρουσιαστεί από τις 2 Οκτωβρίου,  για 4η θεατρική σεζόν, στο θέατρο Αποθήκη.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ