Ζωή Παπαδοπούλου: «Λαμβάνω μηνύματα από γυναίκες- σκληρά- για τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Ζωή Παπαδοπούλου: «Λαμβάνω μηνύματα από γυναίκες- σκληρά- για τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας.

Μετά από προβλήματα και δύο  αναγκαστικές διακοπές κύησης η Ζωή Παπαδοπούλου με ανάρτησή της ανακοίνωσε ότι επιτέλους τα κατάφερε να γίνει μάνα.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη νέα της ζωή, ενώ αποκάλυψε τα σκληρά μηνύματα που δέχθηκε στα social media για τα κιλά της.

 «Το πρώτο διάστημα με το παιδί ήταν δύσκολο. Είναι τόσο καινούργιο όλο αυτό με τη μητρότητα. Τώρα κάθε μέρα λέω “αυτό το πλάσμα είναι δικό μας;”. Μόνο που την κοιτάζω αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη. Η κόρη μας είναι ένα θαύμα, δώρο, και είμαι ευτυχισμένη.

Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευγνώμων. Ο Θοδωρής είναι από την πρώτη στιγμή σε όλα μαζί. Μαζί έχουμε φέρει αυτό το πλάσμα στον κόσμο. Ο έρωτας δυναμώνει με τον ερχομό ενός παιδιού. Εγώ ένιωσα συναισθήματα αλλιώτικα για τον Θοδωρή».

Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που κρατάω την κόρη μου στην αγκαλιά μου και θέλω να πω και σε όλα τα ζευγάρια που προσπαθούν όσο είναι αυτό εφικτό, να μην κάνουν πέρα τη δική τους σχέση, την προσωπική τους. Εμείς το συζητήσαμε με τον Θοδωρή, και είπαμε αν είναι να έρθει, ας έρθει.

Όταν διαπίστωσα ότι ήμουν έγκυος, υπήρχαν περίοδοι με άγχος, με έπιαναν διάφορα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, δεν γίνεται να μην περάσεις από αυτά. Και το βιώνουν και οι δύο, όχι μόνο η γυναίκα, αλλά και ο άνδρας.

Λαμβάνω σκληρά μηνύματα από γυναίκες για τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά και πολύ αδιάκριτες ερωτήσεις. Όταν κάτι γίνεται εμμονή, και ειδικά η εγκυμοσύνη, λειτουργεί ειδικά στην ψυχοσύνθεση της γυναίκας, η οποία βάλλεται από παντού», εξομολογήθηκε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ