Βούρκωσε η Μενεγάκη με την Χρυσικού: «Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”»

Βούρκωσε η Μενεγάκη με την Χρυσικού: «Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”»

Τυχερή που έχει δίπλα της έναν τέτοιο σύντροφο.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Δώρα Χρυσικού και μεταξύ μίλησε για την  σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο, ενώ συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τον σύντροφό της.

«Είμαι σε μια σχέση πολλά χρόνια και η οποία έχει περάσει από πολλά μετερίζια. Το θέμα με την ασθένειά μου είναι κάτι που με έχει πείσει πια ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο δικός μου άνθρωπος, είναι ο σύντροφος της ζωής μου.

Έχω έρθει σε επαφή με πάρα πολλές γυναίκες, το οποίο είναι πάρα πολύ σοκαριστικό, που μου είπαν ότι “ήμουν παντρεμένη, είχα παιδιά και με το που έμαθε ο άντρας μου ότι αρρώστησα, έφυγε, με παράτησε”.

Οπότε εγώ, το λέω και είναι πολύ συγκινητικό, που είχα έναν άνθρωπο, ο οποίος με έκανε μπάνιο. Ήμουν φαλακρή, με την τομή, χωρίς μαλλιά και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”.

Δεν με έκανε ποτέ να αισθανθώ ότι δεν είμαι ποθητή, ότι πια έχω τελειώσει ως γυναίκα. Αυτό ήταν κάτι που το κάναμε μαζί γιατί ότι και να ένιωθα εγώ, ότι και να έλεγα στον εαυτό μου, αν είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν αδιάφορος.

Έμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι του είπαν “και τώρα θα μείνεις με τη Δώρα που αρρώστησε; Και τι θα κάνεις;”. Και τους είπε “τι εννοείς; Η Δώρα είναι ο άνθρωπός μου. Ήταν, είναι και μακάρι να είναι”», τόνισε.

Δείτε το βίντεο μετά το 10′

ΚΛΕΙΣΙΜΟ