Γαία Μερκούρη: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για την «πεθερά» Μενεγάκη και η αποκάλυψη ότι δούλευε ως σερβιτόρα με τον Λάτσιο

Γαία Μερκούρη: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για την «πεθερά» Μενεγάκη και η αποκάλυψη ότι δούλευε ως σερβιτόρα με τον Λάτσιο

Το περασμένο καλοκαίρι στο εστιατόριο του Μάκη Παντζόπουλου στα Άχλα.

Η Γαία Μερκούρη, κόρη της Δωροθέας Μερκούρη και σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ και το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε σε εκδήλωση γνωστού περιοδικού.

Με αφορμή την παρουσία της στην εκδήλωση έκανε δηλώσεις στην κάμερα, ωστόσο, μία ερώτηση για την «πεθερά» Ελένη Μενεγάκη την ενόχλησε.

Αρχικά, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Άγγελο Λάτσιο και τη δημοσιότητα που έχει πάρει ανέφερε ότι «δεν έδωσα καμία σημασία σε αυτό. Το αγόρι μου είναι πολύ υποστηρικτικός. Μου λέει όλη την ώρα πόσο όμορφη είμαι. Και κακάσχημη να είμαι», όμως όταν ρωτήθηκε για τη μητέρα του, την Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε «ας μιλήσουμε για εμένα και τη σημερινή βραδιά και όχι για άλλα πράγματα».

Οι δηλώσεις αυτές σχολιάστηκαν και στην εκπομπή «Πρωινό μας», στο πάνελ της οποίας βρίσκεται και η Έλενα Χριστοπούλου, μάνατζερ της νεαρής κοπέλας και αποκάλυψε ότι τόσο η Γαία Μερκούρη, όσο και ο Άγγελος Λάτσιος τον προηγούμενο χρόνο είχαν δουλέψει την καλοκαιρινή σεζόν σερβιτόροι στα εστιατόριο του Μάκη Παντζόπουλου στα Άχλα στην Άνδρο.

«Συνεργαζόμαστε με τη Γαία, είναι από τα καινούρια κορίτσια μου. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον, γιατί έχει πάρα πολλά ταλέντα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλή και πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ωραία ματιά. Το καλοκαίρι δουλεύανε και οι δύο ως σερβιτόροι στα Άχλα. Όλο το καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος.

Εμείς είχαμε κάνει ραντεβού πριν φύγουν για την Άνδρο. Δουλεύανε όλο το καλοκαίρι, ήρθαν ελάχιστα στην Αθήνα. Δούλευε και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό που κάνει. Έκατσαν σεζόν.

ένα ζευγάρι, με ωραίο θράσος, ευγενές, νομίζω ότι θα δούμε ωραία πράγματα και από τους δύο στο μέλλον», τόνισε.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ