Στο Άγιο όρος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στο Άγιο όρος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η επίσκεψη του ηθοποιού και η αιχμηρή κριτική του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Όλα όσα έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή “Super Katerina”.

Το Άγιο Όρος αποφάσισε να επισκεφθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή «Super Katerina».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στις 3 Μαρτίου, ο Πέτρος Φιλιππίδης εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ως όφειλε μετά τη δικαστική απόφαση, ενώ έπειτα από λίγες μέρες επισκέφθηκε το Άγιο Όρος όπου και παρέμεινε για μία ημέρα.

Μάλιστα, αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου αμέσως μετά την προβολή του ρεπορτάζ κάνοντας λόγο για κίνηση κατ΄επίφαση για να «φτιάξει» την εικόνα του.

«Θεωρώ την κίνηση περί Αγίου Όρους μετά το παρών του στο αστυνομικό τμήμα επίφαση. Δηλαδή πάει να του δώσει ένα κλίμα της ανάγκης απομόνωσης της θρησκείας. Ο καθένας μας θέλει να πάει στο Άγιο Όρος να δει αυτό τον τόπο. Όταν το κάνει υπό αυτές τις συνθήκες το χρησιμοποιεί για τον εαυτό του, για την εικόνα του. Η αξία του Αγίου Όρους είναι να πας και να μελετήσεις το φαινόμενο σιωπής χώρου και πάντων κάτω από μια προσωπική ηρεμία. Η επίκληση του Θεού γίνεται μέσα σου, γίνεται παντού δεν χρειάζεται τελετουργικός χώρος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ